یزد - ایرنا- امام جمعه و فرمانده قرارگاه رزمایش مواسات، همدلی و کمک‌های مومنانه ابرکوه گفت: عده‌ای از اقشار آسیب پذیر جامعه در شیوع بیماری کرونا با مسایل و مشکلات سخت اقتصادی و معیشتی روبرو هستند و برای کاهش مشکلات این قشر باید حمایت‌های ویژه از آنان صورت گیرد.

حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی یکشنبه شب در نخستین نشست قرارگاه رزمایش مواسات، همدلی و کمک‌های مومنانه ابرکوه افزود: این حرکت مردمی در چارچوب لبیک به منویات مقام معظم رهبری و با هدف کمک به نیازمندان و آسیب دیدگان ناشی از بیماری کرونا اجرا می‌شود.

وی با قدردانی از خدمات و تلاش های جهادگران جبهه سلامت، گفت: این تلاش‌ها و مشارکت‌ها ، از فعالیت‌های جهادی مردمی است که خاطره و خدمات ایثارگری مردم را در دفاع مقدس در اذهان عمومی تداعی می‌کند و این همدلی و وحدت باعث امیدواری مردم به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

حسینی همچنین با بیان اینکه مردم همیشه با تبعیت از امام (ره)  و رهبری در تمام  فعالیت‌ها و بحران‌ها مشارکت جدی داشته و دارند، خاطرنشان کرد: این نماد همراهی مردم و مسوولان در دوران جنگ تحمیلی ، بحران‌های مختلف همچون سیل ، زلزله  و مسایل و مشکلات اقتصادی مثال زدنی است که نشان از عقلانیت و شعور مردم دارد.

رییس شورای فرهنگ عمومی ابرکوه در ادامه با اشاره به فرار رسیدن ماه رمضان ، تصریح کرد: خیران نیک‌اندیش تاکنون با کمک‌های خود، به نیازمندان خدمات خوبی ارائه کردند لذا در این رزمایش از آنها دعوت می شود با کمک‌های بیشتر خود، اقشار آسیب‌پذیر جامعه را یاری دهند.

توزیع بسته های معیشتی قبل از ماه رمضان

همچنین جانشین قرارگاه رزمایش مواسات و همدلی کمک‌های مومنانه ابرکوه ، آمادگی کامل بسیجیان و جهادگران سلامت را به همراه نیروهای مردمی برای عملیاتی کردن فعالیت کمیته ها برای کمک مومنانه به خانواده‌های نیازمند و اقشار آسیب دیده از کرونا اعلام کرد.

سرهنگ پاسدار مهدی ابرقویی ، اظهارکرد: مقرر شد نخستین مرحله کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردمی در قالب سبد غذایی قبل از شروع ماه مبارک رمضان بین نیازمندان توزیع شود.

وی ادامه داد:  از سوی گروه‌های جهادی که متشکل از نیروهای بسیجی و مردمی است تاکنون علاوه بر تولید و توزیع ۹۰ هزار عدد ماسک و توزیع ۲۵ هزار مایع ضدعفونی کننده،  حدود ۶۵۰ بسته مواد غذایی که با کمک خیران از ابتدای شروع سال جاری بین نیازمندان و اقشار آسیب پذیر توزیع شد .

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ابرکوه اظهارکرد: گروه‌های جهادی همچنان با اشاره به منوّیات مقام معظم رهبری در زمایش مواسات ، همدلی و کمک‌های مومنانه به نیازمندان با مشارکت افراد خیر فعالیت خود را ادامه می دهند.

وی خاطرنشان کرد: این رزمایش با هدف جمع‌آوری و توزیع کمک‌ها بین اقشار آسیب‌پذیر ناشی از شیوع کرونا را بر عهده دارد و با محوریت امام جمعه، مساجد و با همکاری نیروهای بسیجی و مردمی ، سازمان های مردم نهاد(سمن ها)، کمیته امداد امام خمینی ( ره) با برنامه مستمر اقدام می کند.

قدردانی از تلاش گران عرصه های مختلف مدیریت پیشگیری از کرونا

همچنین در ادامه معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ابرکوه با قدردانی از تلاش گران عرصه های مختلف مدیریت پیشگیری و مقابله با کرونا گفت: پیشروی و موفقیت همه ما در شهرستان مرهون عزم و اراده مردم است.

علی اکبر اسحاقی افزود: مجموعه فرمانداری همچنان برای همکاری با قشرهای مختلف مردم به ویژه گروه های جهادی در خدمت رسانی به مردم در راستای مبارزه با کرونا آمادگی دارند.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

فعالیت کمیته های تخصصی ۶ گانه در استان یزد 

 همچنین مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) یزد دیروز( یکشنبه) گفت: کمیته‌های ۶ گانه تخصصی رزمایش گسترده همدلی و کمک مومنانه (مواسات) برای کمک به نیازمندان استان با مشارکت نهادها و دستگاه‌های اجرایی تشکیل شد.

محمد شجاعان در نشست هم‌اندیشی رزمایش یادشده افزود: مسوولان این کمیته ها شامل تأمین و پشتیبانی،  اطلاع‌رسانی و تبلیغات، نظارت، بازرسی و هماهنگی، شناسایی نیازمندان و توزیع بسته‌های غذایی، فرهنگی ،  اشتغال و خودکفایی برای عملیاتی کردن اهداف رزمایش از دوشنبه فعالیت خود را همزمان با اول اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۹ آغاز می کنند.

همچنین شنبه هفته جاری  فرمانده سپاه الغدیر استان یزد در نشستی گفت: بسیج کشور رزمایش کمک مومنانه را برای دوران شیوع کرونا طراحی کرده که در استان‌های مختلف برگزار می‌شود.

سرهنگ رضا پورشمسی با بیان اینکه در حال حاضر سه مرحله برای رزمایش کمک مومنانه طرح ریزی شد، گفت: مرحله اول رزمایش روزهای دوم و سوم اردیبهشت و همزمان با سالروز تاسیس سپاه، پنج هزار بسته معیشتی در استان یزد توزیع می‌شود.

وی اظهار کرد: مرحله دوم این رزمایش نیمه ماه مبارک رمضان و مصادف با سالروز ولادت با سعادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) و مرحله سوم نیز پیش از عید سعید فطر برگزار می‌شود.

همچنین رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  اعلام کرد: تاکنون ۸۲ هزار و ۲۱۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدندو با فوت ۸۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، پنج هزار و ۱۱۸ تن جان خود را از دست دادند.

کیانوش جهانپور بیان کرد: از دیروز تا ظهر یکشنبه( ۳۱ فروردین ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی هزار و ۳۴۳ بیمار جدید در کشور شناسایی شدند .

وی افزود: تاکنون ۵۷ هزار و ۲۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شدند و سه هزار و ۴۵۶ بیمار تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا وزارت بهداشت اظهار کرد: تاکنون ۳۴۱ هزار و ۶۶۲ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شد، گرچه نزول تدریجی مبتلایان جدید مشاهده می‌شود، اما همه هشدارها به قوت خود باقی است.

وی تاکید کرد که با فاصله گذاری هوشمند و بازگشت مشاغل ضروری، امکان دارد ترددها افزایش پیدا کند و در نتیجه رعایت فاصله گذاری ضروری است و استفاده از ماسک‌های خانگی می‌تواند کمک کند.