به گزارش روز دوشنبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت، در بازدید از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی بیمارستان مسیح دانشوری اظهار داشت: برخی از اقدامات نظیر پیگیری بیماران و خانواده آنها پس از ترخیص از بیمارستان و پاسخگویی تلفنی به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ جهت مدیریت بیماری در منزل و همچنین نقش پرستاران در فرآیندهای ترخیص و پیگیری به منظور حصول اطمینان از بهبود کامل بیمار و جلوگیری از انتشار عفونت در اعضای خانواده بسیار ارزشمند است.
حضرتی ادامه داد: مدیریت بیماران در منزل به وسیله تله نرسینگ اقدامی موثر بوده است که به همت پرستاران این مرکز انجام و براساس مستندات ارائه شده، از مراجعه غیرضروری ۶۰۰ بیمار به اورژانس و بستری آنها جلوگیری کرده است.
وی همچنین با اشاره به ضرورت اشتراکگذاری تجارب موفق مراکز مختلف به منظور مدیریت چالشهای موجود، راه اندازی کانال ارتباطی با سایر پرستاران بیمارستانهای درگیر کووید- ۱۹ توسط بیمارستان مسیح دانشوری را اقدامی ارزشمند در این خصوص عنوان کرد.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه در جلسهای با علی اکبر ولایتی رییس این بیمارستان و مدیران ارشد از انسجام و روحیه همکاری حوزه مدیریت پرستاری نیز تقدیر و تشکر کرد.
وی همچنین در بازدید از بخش بستری و بخش مراقبت ویژه بیماران مبتلا به کووید-۱۹ ضمن قدردانی از تلاشهای بیشائبه پرستاران در خط مقدم مدیریت این بیماری، در جریان چگونگی مدیریت برخی از چالشها نظیر تامین نیروی پرستاری مورد نیاز و تامین تجهیزات حفاظت فردی نیز قرار گرفت.
در حال حاضر ۲۰ طرح پژوهشی در حوزه مدیریت کووید-۱۹ به همت حوزه پرستاری این مرکز در حال انجام و تعدادی مقاله نیز در دست انتشار است.
تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۶
تهران- ایرنا- معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اجرای فرآیندهای پیگیری بیماران و مراقبت تلفنی در منزل را از ارزشمندترین اقدامات بیمارستان مسیح دانشوری عنوان کرد و گفت: مدیریت بیماران در منزل از مراجعه غیرضروری ۶۰۰ بیمار جلوگیری کرد.