به گزارش روز دوشنبه معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزشوپرورش، مهدی شرفی اظهار داشت: شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد) برای همه مقاطع تحصیلی فعال شده است.
وی افزود: تاکنون حدود ۱۰ میلیون کاربر به این شبکه متصل شدهاند و ۸ میلیون دانشآموز در این شبکه آموزشی فعالیت میکنند.
شرفی با اشاره به وجود برخی مشکلات در اتصال به این شبکه گفت: یک تیم پشتیبانی در حوزه ستادی دائماً مشغول رفع موانع پیش روی خانوادهها در دسترسی به شبکه شاد بوده و پاسخگوی سؤالات کاربران نیز هستند.
وی ادامه داد: کسانی که در خصوص ابراز هویت از طریق گوشی تلفن همراه مشکل دارند، میتوانند از نسخه تحت وب این کار را انجام دهند؛ بنابراین در اپلیکیشن شاد میتوانند پشتیبانها را مشاهده کنند.
سرپرست مرکز برنامهریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزشوپرورش از وجود ابزار کمکآموزشی در این شبکه خبر داد و خاطر نشان کرد: تا دیروز بیش از ۲۵۰ میلیون پیام در شبکه شاد تبادل و ۱۱ هزار فایل نیز دانلود شده است.
وی افزود: امکان استفاده چند دانشآموز از یک گوشی تلفن همراه وجود دارد اما اگر کلاسهای دو نفر همزمان برگزار شد یکی از آنها میتواند با تأخیر به شبکه شاد مراجعه کند و فعالیتهای کلاسی ذخیرهشده را مشاهده کند.
شرفی بر استفاده افراد فاقد گوشی تلفن همراه از نسخه تحت وب روی سایر سیستمهای رایانهای تأکید کرد و افزود: هرچند اغلب مناطق محروم ما دارای اینترنت هستند اما اگر مواردی باشند که دسترسی به اینترنت یا شبکههای تلویزیونی نداشته باشند، از طریق راهبران آموزشی کار آموزش آنها انجام میشود.
وی تصمیمگیری در خصوص برگزاری آزمون در شبکه شاد را منوط به تصمیم ستاد ملی مدیریت کرونا و شورای معاونان وزارت آموزشوپرورش دانست و اظهار داشت: بهرهمندی اتباع خارجی نیز همانند دانش آموزان عادی است؛ بنابراین آنها که در سامانه سناد ابراز هویت شدند میتوانند با استفاده از کد اتباع در سامانه شاد ثبتنام کنند.