«علیرضا خجستهپور» روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار سیاسی ایرنا در تشریح نخستین جلسه شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین در سال جدید، گفت: در این نشست درباره مسائل درون تشکیلاتی و همچنین موضوعات مرتبط با مجلس یازدهم بحث و تبادل نظر شد.
قائم مقام دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین افزود: در این جلسه همچنین یاد و خاطره فعالانی که بر اثر ابتلا به ویروس کرونا از میان ما رفتند، از جمله شادروان حسین شیخالاسلام عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین و فاطمه رهبر از اعضای جبهه پیروان خط امام و رهبری و عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گرامی داشته شد.
خجستهپور عنوان کرد: نتیجه انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی و پیروزی قاطع جبهه اصولگرایی و همچنین روند ائتلاف نیروهای انقلاب برای مجلس یازدهم از جمله مباحثی بود که مورد بررسی و کالبدشکافی قرار گرفت. بنابراین در این جلسه مباحث مربوط به کیفیت تشکیل مجلس و رقابتهای درون پارلمانی درباره نحوه انتخاب نمایندگان در حوزه ریاست و کمیسیونها مطرح شد.
وی یادآور شد: همچنین در این جلسه محمد رضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین بایدها و نبایدهایی برای دستور کار و نحوه ورود به موضوعات مختلف مجلس یازدهم مبنی بر اینکه رویکرد مجلس یازدهم باید ملی، فرامحلی و در چارچوب اسناد بالادستی و سیاست ابلاغی رهبر معظم انقلاب باشد را مطرح کرد. مقام معظم رهبری در حوزه راهبرد سیاست اقتصاد مقاومتی و در حوزه اجرا، سال ۹۹ را «جهش تولید» ابلاغ کردند و مجلس یازدهم باید به آن سمت و جهت برود و مقرر شد مواضع جامعه اسلامی مهندسین درباره مجلس یازدهم به شکل شفاف و به روشهایی چون بیانیه و مصاحبه به اطلاع مردم برسد.
خجستهپور خاطرنشان کرد: در این جلسه همچنین مباحث تشکیلاتی و چگونگی برگزاری جلسات شورای مرکزی در ماه مبارک رمضان هم مطرح شد و موضوع برگزاری کنگره جامعه اسلامی، تاریخ و کیفیت آن مورد بحث قرار گرفت.
این فعال اصولگرا در اینباره که دو فراکسیون مجلس یازدهم احمدینژادی-قالیبافی خواهند بود یا عناوینی دیگر خواهد داشت، گفت: نمیتوان از اکنون ائتلاف نیروهای انقلاب را که وارد مجلس شدهاند را در دو فراکسیون خلاصه کرد.
وی در مورد ویژگی مجلس یازدهم بیان کرد: گعدهها، رایزنیها و گمانهزنیها طبیعتا تا خردادماه که مجلس شروع به کار میکند، وجود دارد، آنچه که مهم است و از جمله نقاط ضعف مجلس دهم بود فقدان وجود یک فراکسیون اکثریت قوی بود، امید زیادی وجود دارد که فارغ از بحثهای مانند اینکه رییس مجلس، هیات رییسه و روسای کمیسیونها چه کسانی هستند، سکان هدایت مجلس یازدهم در اختیار فراکسیونی با اکثریت قدرتمند قرار گیرد.
قائم مقام دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه دید و بازدیدهایی که توسط منتخبان انجام میشود حق طبیعی آنهاست، گفت: مهم این است که در نهایت بتوانیم فراکسیون اکثریت متشکل، یکپارچه و قدرتمند از جبهه اصولگرایی یا نیروهای انقلاب را داشته باشیم تا تحقیق و تفحص، سوال و استیضاح، نظارت و قانونگذاری به معنای واقعی از سوی پارلمان، ساری و جاری شود.
خجستهپور همچنین وجود فراکسیون اکثریت قدرتمند را برای ایفای نقش تقنینی و نظارتی ضروری عنوان کرد.
باهنر برای تشکیل فراکسیون اکثریت اصولگرا تلاش میکند
قائم مقام دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین افزود: موضوعات مختلفی تحتالشعاع ویروس کرونا قرار گرفته است، ولی در عین حال تلاشها در حال انجام است و دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین سعی وافر دارد رویکردی اتخاذ کند که فراکسیون اکثریت قدرتمند اصولگرا یا نیروهای انقلاب در مجلس شکل گیرد که البته اسم فراکسیون اولویت نیست، بلکه اصل شکلگیری آن مهم است.
این فعال اصولگرا در پاسخ به این پرسش که چه تعداد از اعضای جامعه اسلامی مهندسین وارد مجلس یازدهم شدهاند، گفت: از اعضای شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین حوزه انتخابیه تهران نمایندهای وارد مجلس یازدهم نشده است چون با وجودی که فعال بودیم، وارد دعواهای سیاسی که در روند شکل گیری ائتلاف نیروهای انقلاب وجود داشت، نشدیم.
خجستهپور ادامه داد: محمدرضاپورابراهیمی، محمدمهدی مفتح، محمدمهدی زاهدی و جبار کوچکی نژاد از اعضای شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین از حوزههای انتخابی دیگر شهرها وارد مجلس یازدهم شده و تعدادی هم از اعضای شورای مرکزی استانها، اعضای عادی و افرادی که با برند تشکل ما بودند، در مجلس یازدهم حضور دارند که البته تعداد دقیق منتخبان جامعه اسلامی مهندسین به زودی اعلام میشود.