بندرعباس- ایرنا- استاندار هرمزگان گفت: عملیات تخلیه و بارگیری انواع کالا به ویژه کالاهای اساسی و بهداشتی مورد نیاز به صورت شبانه روزی در بندر شهید رجایی در دست انجام بوده و از ابتدای امسال تاکنون سه کشتی حامل گندم در این بندر تخلیه شده است.

فریدون همتی روز سه شنبه در نشست ویدئو کنفرانس با اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری که از محل بندر شهید رجایی انجام شد، ضمن ارایه گزارشی از اقدام های در دست انجام در حوزه بنادر و راه هرمزگان، اظهار داشت: هماهنگی بین بنادر و گمرک و استانداری برای تخلیه و بارگیری کالاها با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی وجود دارد و از بخش خصوصی در این راستا حمایت می کنیم.

وی ادامه داد: در مجموع این بندر و بندرهای تابعه آن در زمینه تخلیه کالاهای اساسی از کشتی های بزرگ و ارسال سریع به بازارهای داخلی، کارنامه و دستاوردهای خوب و درخشانی همواره داشته اند.

 همتی با اشاره به اجرای عملیات فاز سوم طرح توسعه بندر شهید رجایی، گفت: هم اکنون این پروژه با سرعت خوبی در حال انجام است.

استاندار هرمزگان تصریح کرد: پروژه کریدور ساحلی جنوب کشور که ۸۰۰ کیلومتر آن در هرمزگان قرار دارد، در حال اجرا و تکمیل است.

بشاگرد در پایان دولت دوازدهم به سطح شهرستان های برخوردار کشور می رسد

همتی در بخش دیگری از صحبتهای خود اقدامات در دست انجام به منظور توسعه راه روستایی در منطقه بشاگرد را مورد اشاره قرار داد و گفت: در همین راستا امسال آسفالت و احداث ۱۳۵ کیلومتر راه روستایی و بازگشایی ۱۸۰ کیلومتر راه روستایی دیگر در این شهرستان انجام می شود که گامی مهم در جهت توسعه بشاگرد است.

استاندار هرمزگان تصریح کرد:مجموعه اقداماتی در حوزه‌های مختلف در سال جاری انجام خواهد شد که در پایان این دولت، شاخص‌های شهرستان بشاگرد در حوزه‌های جاده‌ای، آب شرب، مدرسه، خانه، بهداشت و اماکن ورزشی به سطح شهرستان‌های برخوردار کشور برسد .

انجام کنترل شدید در بندر شهید رجایی برای مقابله با کرونا

همتی در این ارتباط ویدوئو کنفرانسی با اشاره به تردد کشتی های خارجی در بندر شهید رجایی، گفت: در راستای مقابله با ویروس کرونا از همان ابتدای مطرح شدن شیوع این ویروس در کشور چین جلسات لازم برگزار و کنترل‌های شدید در بندر شهید رجایی برای پیشگیری از این بیماری صورت گرفت.

بندر مهم و راهبردی شهید رجایی در ۲۳ کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان و در شمال جزیره قشم و تنگه هرمز واقع شده است که با داشتن روابط دریایی و مبادله کالا با ۸۰ بندر شاخص بین المللی به عنوان بزرگترین بندرتجاری و کانتینری و همچنین دروازه طلایی اقتصاد ایران مطرح است و سهم ۵۰ درصدی از تجارت ایران را به خود اختصاص داده است.

این منطقه ویژه اقتصادی یکی از مهم ترین کریدورهای ترانزیتی بین المللی در جهان است و در مرکز کریدور ترانزیتی جنوب به شمال قرار دارد.