تهران- ایرنا- فدراسیون والیبال از تشکیل یک کارگروه برای انتخاب سرمربی تیم ملی خبر داده است. اما مشخص نیست این کارگروه چقدر در تصمیم‌گیری نهایی فدراسیون تاثیر دارد.

با تعویق لیگ ملت‌ها و المپیک توکیو و پایان کار ایگور کولاکوویچ در والیبال ایران، انتخاب سرمربی جدید برای تیم ملی به یکی از موضوعات مورد توجه رسانه‌های ایران و جهان تبدیل شده است.

برخی رسانه‌ها از مربیان مختلفی به عنوان گزینه‌های مورد نظر فدراسیون نام برده‌اند اما فدراسیون والیبال هفته گذشته اعلام کرد که هنوز گزینه‌ای ندارد و با هیچ‌کس مذاکره نکرده است.

با توجه به بلاتکلیف بودن چند کمیته تخصصی در فدراسیون و نامشخص بودن اعضای هیات رییسه، سوال اساسی این بود که چه کسی در انتخاب سرمربی تیم ملی تصمیم‌گیر خواهد بود؟

سرانجام دیروز سایت رسمی فدراسیون والیبال از برگزاری نشست «کارگروه مشورتی انتخاب سرمربی تیم ملی» خبر داد. اعضای این کارگروه محمدرضا داورزنی رییس فدراسیون، وحید مرادی مشاور رییس، میلاد تقوی سرپرست دبیری، سعید درخشنده دبیر اسبق و رییس پیشین کمیته رویدادهای خارجی فدراسیون، منوچهر پورحسن رییس پیشین سازمان لیگ، محمود افشاردوست دبیر اسبق فدراسیون و مربی اسبق تیم ملی، ناصر میرفخرایی بازیکن پیشین تیم ملی و عضو اسبق هیات رییسه فدراسیون و جمشید حمیدی روزنامه‌نگار با سابقه حوزه والیبال بودند.

شاید مهم‌ترین بخش این خبر کوتاه سایت فدراسیون، در خط آخر آن باشد. جایی که آمده بود: «نخستین نشست مشورتی انتخاب سرمربی تیم ملی والیبال ایران، اواخر بهمن‌ماه سال ۹۸ با حضور همین افراد برگزار شده بود.»

برگزاری این نشست در اواخر بهمن درحالی بود که داورزنی ۲۴ دی‌ماه گفته بود: «کولاکوویچ تا المپیک سرمربی تیم ملی والیبال می‌ماند.» مشخص نیست وقتی رییس فدراسیون برای سرنوشت چند ماه پیش روی تیم ملی تصمیم گرفته بود، چه ضرورتی برای برگزاری کارگروه مشورتی وجود داشت؟

در دوره پیشین ریاست داورزنی بر فدراسیون والیبال، جلساتی با عنوان «اتاق فکر» در فدراسیون تشکیل می‌شد که پس از مدتی نیز به طور کامل برچیده شد. حاضران در آن اتاق فکر همگی از بازیکنان پیشین تیم ملی و مربیان فعال والیبال کشور بودند اما در نهایت شرایط به گونه‌ای پیش رفت که دیدگاه‌های اتاق فکر تاثیر چندانی بر تصمیمات فدراسیون نداشت و در نهایت هم دیگر به طور کلی در چند سال پایانی ریاست داورزنی، از اساس هیچ خبری از اتاق فکر نبود. فقط هنگام تصمیم‌گیری برای انتخاب سرمربی جدید تیم ملی، جلساتی با حضور صاحب‌نظران برگزار می‌شد.

به نظر می‌رسد که شرایط کارگروه جدید هم تفاوت چندانی با اتاق فکر سابق ندارد و شاید همان سرنوشت را هم در پیش داشته باشد.