به گزارش روز چهارشنبه وزارت جهاد کشاورزی، «عیسی گلشاهی» افزود: با توجه به پروتکل بهداشتی که با همکاری سازمان دامپزشکی، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو برای توزیع و عرضه محصولات تازه خام دامی ارائه شده، مردم میتوانند محصولات شیلاتی را کامل پخته و به راحتی مصرف کنند.
وی اظهارداشت: محصولات شیلاتی سرشار از ویتامین D، سلنیوم و منبع غنی امگا ۳ از مواد موثر برای تقویت سیستم ایمنی بدن هستند که می تواند در شرایط کرونایی موثر باشد.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه در برخی از استانها ممکن است دسترسی به آبزیان در شرایط کنونی فراهم نباشد، گفت: در این شرایط مردم میتوانند از محصولات کنسروی که همان خواص را به همراه داشته و ماندگاری بیشتری هم دارد، استفاده کنند.
گلشاهی تصریح کرد: اولویت ما این است که مردم به سمت محصولات بسته بندی شده بروند زیرا هم ضایعات این محصولات به طور متمرکز کنترل میشود و هم محیط آن از لحاظ بهداشتی تحت پایش بوده و دامپزشک ناظر دارد.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: به طور معمول هر خانوار برای مصرف، آبزیان را به صورت تازه خریداری میکند اما آن را کامل مصرف نکرده و بخشی از آن را فریز میکند، در محصولات بسته بندی شده این کار توسط واحدهای فرآوری آبزیان انجام و محصول در شرایط صنعتی منجمد میشود که میتواند نقش مهمی در کاهش ضایعات و شرایط بهداشتی آبزی نیز داشته باشد.
وی ادامه داد: در شرایط کنونی توصیه شده، برای جلوگیری از انتقال هرگونه آلودگی ثانویه از مصرف آبزیان به صورت خام پرهیز شود و خوشبختانه این موضوع در فرهنگ ما وجود ندارد.
گلشاهی درباره ارتقا فروش اینترنتی محصولات شیلاتی گفت: در این ایام، در فروش اینترنتی محصولات شیلاتی با افزایش چشمگیری مواجه شدیم و این فروشگاهها بیش از حد توان سفارش توزیع داشتند و در حال ارتقا سطح توزیع هستند.