این رسانه با استناد به پاسخ دولت آلمان به سوال جناح چپ این کشور آمده است،از آخر ماه مارس امسال یکهزارو ۷۸۵ کودک و نوجوان که بدنبال پناهندگی بودند، بعنوان افراد زیر سن و ناپدید شده در ادارات آلمان ثبت نام شده اند.
در ادامه این مطلب آمده است بیشتر این کودکان و نوجوانان ناپدید شده از کشورهای افغانستان، سوریه، مراکش، گینه نو و سومالی هستند.
در این گزارش اضافه شده است،تعداد افراد ناپدید شده از چهار هزار نفر در سال ۲۰۱۸ به سه هزار و ۱۹۲ کاهش یافته است.
در گزارش دولت آلمان درخصوص کاهش کودکان ناپدید شده آمده است،بیشتر این نوجوانان با رسیدن به سن قانونی از لیست کودکان مفقود شده خارج شده اند.
علاوه براین، در سالهای اخیر شمار پناهجویان تازه وارد به آلمان نیز به طور چشمگیری کاهش یافته است.
در گزارش آمده است که از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ در مجموع پرونده ۲۱ هزار پناهجوی زیر سن قانونی که به عنوان افراد ناپدید شده در ادارات دولتی ثبت شده ،رسیدگی شده است.
دولت آلمان گفته است این افراد در جریان رسیدگی به پروندههای درخواست پناهندگی آنها به خانوادههای خود در آلمان پیوستهاند و یا به کشورهای دیگر اروپایی سفر کردهاند.
در ادامه این گزارش اضافه شده است یکی از دلایل ناپدید شدن نوجوانان و پناهجویان ناپدید شده نارضایتی از محل اقامت آنها است.
براساس گزارش رسانه های افغانستان صدها هزار افغان در بیش از دو دهه گذشته برای یافتن زندگی بهتر و یا فرار از جنگ افغانستان را به سوی اروپا،آمریکا ،استرالیا و دیگر کشورها ترک کرده اند.
این منابع نوشته اند که در سالهای ۲۰۱۵ و ۲۰۱۴ بیش از ۲۵۰ هزار پناهجوی افغان به اروپا مهاجرت کرده اند و تعدادی از آنها نیز در دریا غرق شده اند.
دستکم یکهزارو ۲۰۰ تن دیگر بدون نام و نشان در دهها گورستان در این مسیر دفن شدهاند.
طی چهار دهه جنگ و ناامنی در افغانستان میلیون ها افغان به دلایل مختلف این کشور را ترک کرده اند و راهی کشورهای همسایه و دیگر کشورهای جهان برای حفظ جان خود یا هم زندگی بهتر شده اند.
«سیدحسین عالمی بلخی» وزیر امور مهاجرین افغانستان پیش از این در سخنانی گفته بود بیش از ۶.۵ میلیون نفر از افغان ها به ایران،پاکستان مهاجرت کرده اند.
وی گفت: از تمامی کشورهایی که به افغانها در سالهای سخت فرصت دادند که در کشور آنها زندگی کنند، بویژه از ایران و پاکستان تشکر می کنم.