این نهاد انگلیسی که بیش از ۲۹۰ رسانه انگلیسی را تحت پوشش دارد قرار است برای دریافت کمک مالی با وزارت فرهنگ، رسانه و امور دیجیتال رایزنی کند.
دولت انگلیس هفته گذشته در چارچوب تبلیغ توصیههای بهداشتی برای جلوگیری از شیوع کرونا، قراردادی را به ارزش حدود ۳۵ میلیون پوند با رسانههای مکتوب این کشور امضاء کرد.
«جان ویتینگدل» معاون وزیر فرهنگ انگلیس میگوید، دولت برای کمک به رسانههای شنیداری ۴۰۰ هزار پوند در اختیار نهاد ناظر بر فعالیت رسانهها (آفکام) قرار داده است. این میزان به معنای یک هزار و ۵۰۰ پوند برای هر شبکه رادیویی است که به طور قطع کفاف هزینههای جاری آنها را نمیدهد.
«دنی لاورنس» رئیس انجمن رسانههای انگلیس در این زمینه میگوید: جای تاسف است که دولت با بیتفاوتی اجازه میدهد یک سوم شبکههای شنیداری تعطیل شوند. هزینه اندکی که دولت برای شبکههای شنیداری اختصاص داده، کفاف حمایت از فعالیت آنها که در این دوران تلاش میکنند جامعه را به یکدیگر مرتبط کرده و از تحولات مطلع سازند، نمیدهد.
در همین پیوند، مدیر شبکه رادیویی «گلاسستر افام» که برای آفریقاییهای ساکن انگلیس تولید برنامه میکند احتمال داد که به احتمال زیاد این شبکه ناگزیر از مشکلات مالی تعطیل خواهد شد.
همچنین شبکه رادیویی «ایست لیدز افام» که برای ۸۴ روز مجوز تولید برنامه برای اقشار سالمندی که در میانه کرونا به اینترنت دسترسی ندارند دریافت کرد، در مرز بسته شدن قرار دارد.
اقتصاد انگلیس که پیش از بحران کرونا، زیر فشار ابهامات ناشی از خروج این کشور از اتحادیه اروپا قرار داشت، روزهای سختی را پشت سر میگذارد.
برگزیت تا پیش از شیوع کرونا، هزینهای معادل ۱۷۰ میلیارد دلار به اقتصاد انگلیس تحمیل کرد. اینک که بحران کرونا و شرایط قرنطینه نیز به جان اقتصاد این کشور افتاده، کارشناسان پیشبینی میکنند اقتصاد انگلیس ضمن از دست دادن یک سوم قدرت خود در سه ماهه دوم سال جاری میلادی، بیشترین میزان کسری بودجه را پس از پایان جنگ جهانی دوم تجربه خواهد کرد.
تازهترین نتایج تحقیقات دفتر آمار ملی انگلیس نشان میدهد، آمار بیکاری در سه ماهه منتهی به فوریه (بهمن-اسفند) و پیش از آغاز همهگیری ویروس کرونا در این کشور افزایش قابل توجهی را تجربه کرده است.
بر اساس این گزارش، افزون بر ۲۲ هزار نفر در این مدت به صف بیکاران اضافه شده و به این ترتیب مجموع آمار بیکاران به ۱.۳۶ میلیون نفر رسیده است.
براساس گزارشها، از هر ۲۰ انگلیسی یک نفر شغل خود را به دلیل کرونا در هفتههای اخیر از دست داده و آمار فقر در این کشور شیب صعودی گرفته است.
چندی پیش وزارت کشور انگلیس اعلام کرد، از زمان اجرای شرایط قرنطینه تاکنون بیش از یک میلیون ۵۰۰ هزار شهروند برای دریافت کمک هزینه بیکاری تقاضا کردهاند.
2023