در این بیانیه آمده که ۲۵ درصد از نیروهای این سازمان از روز دوشنبه آینده (۸ اردیبهشت) به مدت ۳ هفته به مرخصی اجباری رفته و حقوق آنها از طریق کمک هزینه ویژه دولت تامین میشود.
اداره حمل و نقل لندن امیدوار است تا به این ترتیب جلوی ۱۵.۸ میلیون پوند زیان مالی این سازمان گرفته شود.
شهردار لندن میگوید بحران کرونا چالش مالی حادی را برای ادامه حمل و نقل لندن و دیگر سازمان های حملونقلی در سراسر کشور ایجاد کرده و حتی پس از رفع شرایط قرنطینه، اوضاع به سرعت به حالت گذشته برنمیگردد.
با اجرای مقررات منع رفت و آمد در انگلیس از ۴ فروردین گذشته، سطح خدمات اداره حمل و نقل لندن به حد قابل توجهی کاهش یافته است.
گزارشها حاکی است که ۹۵ درصد خدمات مترو و ۸۵ درصد خدمات اتوبوسرانی کاهش یافته است. این در حالی است که این سازمان بیشترین درآمد خود را از محل فروش بلیت به مسافران تامین میکند.
دولت انگلیس برای جلوگیری از خسارتهای اقتصادی ناشی از کرونا، ۳۳۰ میلیارد پوند اعتبار تخصیص داده که بخشی از آن برای پرداخت ۸۰ درصد حقوق افراد شاغل در نظر گرفته شده است.
وزیر دارایی انگلیس دوشنبه گذشته (۱ اردیبهشت) اعلام کرد که ۱۴۰ هزار شرکت تجاری این کشور برای پرداخت حقوق کارکنان خود به کمک هزینه دولت متوسل شدهاند.
«ریشی سوناک» در کنفرانس خبری روزانه دولت اعلام کرد که این حجم از تقاضا ظرف مدت ۸ ساعت از زمان بازگشایی سامانه ثبت نام اینترنتی وزارت دارایی دریافت شده است. او مدعی شد که این کمک هزینه، حقوق ماه آوریل حدود یک میلیون شاغل را تامین میکند که اگر نبود به گفته او «آنها شغل خود را از دست میدادند».
با این حال شرایط بغرنج اقتصادی انگلیس بر اثر ابهامات ناشی از خروج این کشور از اتحادیه اروپا در کنار بحران همهگیری کرونا، سطح بدهیهای این کشور را به میزان قابل توجهی افزایش داده است.
وزارت دارایی انگلیس دیروز (پنجشنبه) اعلام کرد که برای تامین و پرداخت بدهیهای سرسامآور ناشی از بحران شیوع «ویروس کرونا» (کووید-۱۹) در این کشور، به فروش اوراق قرضه متوسل شده است.
همچنین نتیجه ارزیابیها و برآورد بیشتر موسسههای دادهپژوه در انگلیس نشان میدهد که اقتصاد این کشور ضمن از دست دادن یک سوم قدرت خود در سه ماهه دوم سال جاری میلادی به دلیل همهگیری ویروس کرونا، بیشترین میزان کسری بودجه را پس از پایان جنگ جهانی دوم تجربه خواهد کرد.
اعضای ارشد حزب حاکم محافظه کار انگلیس با تاکید بر لزوم عبور از شرایط قرنطینه، معتقدند که اقتصاد این کشور تاب تحمل شرایط قرنطینه را برای دوران نامحدود ندارد و در یک مقطع، اقتصاد مهمتر از مهار کووید-۱۹ خواهد شد.