تهران- ایرنا- معاون وزیر اقتصاد گفت: شرکت‌های زیرمجموعه بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح ۲۸۵ شرکت هستند که بانک سپه باید با اجرای راهکارهای انحلال، ادغام، واگذاری و ادامه فعالیت، این شرکت‌ها را تعیین تکلیف کند.

«عباس معمارنژاد» در جلسه هماهنگی ادغام بانک ها و موسسه های مالی زیر مجموعه نیروهای مسلح با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب و رییس جمهوری بر اجرای صحیح و کامل طرح ادغام بانکهای وابسته به نیروهای مسلح افزود: در ارزشگذاری دارایی ها باید مصالح بانک سپه و بانک های ادغامی رعایت شود.

به گزارش بانک سپه، معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی به جنبه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و منطقه‌ای ادغام بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه اشاره کرد و افزود: باید بین این جنبه توازن برقرار و اهداف اقتصادی سیاسی، اجتماعی و منطقه‌ای به طور همزمان محقق شود.

وی با اشاره به ضرورت رعایت شاخص شمولیت مالی در بانک ها، تصریح کرد: وزارت اقتصاد فهرستی از شهرهای بالای ۱۰ هزار نفر جمعیت فاقد شعب بانکی تهیه کرده است که بانک سپه با بررسی شرایط این شهرها می تواند شعب مازاد خود در شهر های بزرگ را به شهر های کوچک منتقل کند.

معمارنژاد اضافه کرد: بعد از تعویض تابلوهای بانک‌های ادغامی با تابلو بانک سپه، این بانک‌ها به‌ ویژه از لحاظ فناوری اطلاعات باید قادر به خدمات‌رسانی یکسان به مشتریان باشند.

نشست بررسی روند ادغام بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه با حضور نمایندگان ستاد کل نیروهای مسلح، «عباس معمار نژاد» معاون امور بانک، بیمه و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی همچنین «فرهاد حنیفی» معاون نظارت بانک مرکزی و مدیران بانک سپه برگزارشد.

به گزارش ایرنا، مدیرعامل بانک سپه با تشریح آخرین روند ادغام بانک‌های نظامی، گفته است: با کسب مجوز از مراجع ذیربط تا پایان اردیبهشت‌ماه حداقل دو بانک از مجموع بانک‌ها و موسسه مالی وابسته به نیروهای مسلح به طور رسمی به بانک سپه ملحق می شوند.

قرار است بانک های انصار، قوامین، حکمت ایرانیان، مهر اقتصاد و مؤسسه اعتباری کوثر در بانک سپه ادغام شوند که روند ادغام آنها در مراحل پایانی قرار دارد.