ارسلان سالاری روز یکشنبه درجلسه ستاد مبارزه با کرونا در سالن فرمانداری شهرستان ماسال با اشاره به بدهی ۶۵۰میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی سالهای اخیر افزود : از سویی ما در استان با معوقات یک تا دو ساله پزشکان، پرستاران و کادر بهداشت و درمان استان روبرو بودیم اما با پیگیریهای انجام شده و تدابیر استانی و کشوری اینک شاهد اتفاقات خوبی در سطح دانشگاه علوم پزشکی گیلان هستیم.
وی با اشاره به اینکه اکثر دانشگاههای علوم پزشکی گیلان استیجاری است، افزود: طی ۱۰ سال گذشته فقط دو دستگاه سی تی اسکن وارد گیلان شد اما طی بحران اخیر با تلاش های انجام شده ۱۰ دستگاه سی تی اسکن در راستای توسعه حوزه سلامت وارد گیلان شد.
وی با اشاره به اینکه علوم پزشکی گیلان جزو نخستین دانشگاههایی بود که آزمایشگاه تشخیصی را راهاندازی کرد و برای راه اندازی ۳۰ تخت آیسییو در بیمارستان رازی بالغ بر هشتاد میلیارد ریال اعتبارهزینه شد و علاوه بر آن هشت دستگاه اکسیژن ساز به ظرفیت تجهیزات افزوده گردید.
سالاری با بیان اینکه برخورداری از ۲ بیمارستان ویژه با ظرفیت بالای ۲۰۰ تخت در شرق و غرب استان از اهداف ما بود، افزود: در این مدت با راه اندازی بیمارستان تالش وتجهیز بیمارستان لنگرود۲۰۰تخت به ظرفیت بیمارستانی استان افزوده شد.
وی عنوان کرد : در واقع طی تلاش های انجام شده در زمینه محدودیتهای زیرساختی در گیلان مساعدتهای ویژهای در حوزه بهداشت و درمان استان در سطح ملی شد.
وی به تراز منفی درآمدی و ضریب پایین اشغال تختهای درمانی در ماسال اشاره کرد و افزود: برای این دو امر باید راهکاری بیاندیشیم تا شاهد توزیع عادلانه پزشک در حوزه بهداشت و درمان بیمارستان رسالت ماسال باشیم.
سالاری در ادامه با اشاره به اینکه نیازهای بیمارستان بخاطر بعد مسافت با استان باید تامین شود افزود: رفع کمبودهای حوزه درمانی و زیرساختهای شهرستان ماسال باید در اولویت قرار بگیرد تامردم برای درمان بیماری خود به همین بیمارستان مراجعه کنند.
استان گیلان از جمله کانون های شیوع کرونا در کشور بود و همچنان هم درگیر بیماری کووید 19 است.