همدان - ایرنا- مدیرکل دامپزشکی همدان گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه مبارک رمضان در این استان آغاز شد و همه مراکز عرضه این مواد توسط کارشناسان دامپزشکی بازرسی می شوند.

محمودرضا رسولی روز یکشنبه در گفت‌وگو با ایرنا، هدف از این بازدید ها را بررسی کیفیت بهداشتی مواد خام دامی و رعایت دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در خصوص حمل، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه و اطلاع رسانی عمومی و آشنایی مردم استان با این ضوابط  دانست.

وی خاطرنشان کرد: ۳۷ گروه بازرسی ثابت و سیار در سطح استان برای کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه مبارک رمضان تجهیز شده‌اند.

رسولی افزود: با توجه به افزایش مصرف فرآورده های خام دامی در این ماه و تأمین امنیت غذایی مصرف کنندگان از تولید تا مصرف، برنامه ریزی منسجم برای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در سطح استان شامل ۱۴ گروه ثابت و ۲۳ گروه سیار، از چهارم اردیبهشت ماه تا چهارم خرداد ماه و در ۲ شیفت کاری صبح و بعدازظهر صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: در این طرح از همه مراکز عرضه مواد خام دامی از قبیل قصابی ها، مرغ فروشیها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی، سردخانه ها، کشتارگاههای دام و طیور و کارگاههای بسته بندی این فرآورده ها بازرسی انجام می‌شود.

رسولی از مردم استان خواست، ضمن تهیه این فرآورده ها از مراکز معتبر و مجاز، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق تلفن ۱۵۱۲ و تلفن های۴-۳۲۶۵۱۸۰۱به بازرسان اداره دامپزشکی اطلاع دهند تا برخورد مقتضی در این رابطه صورت گیرد.