محمودرضا رسولی روز یکشنبه در گفتوگو با ایرنا، هدف از این بازدید ها را بررسی کیفیت بهداشتی مواد خام دامی و رعایت دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در خصوص حمل، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه و اطلاع رسانی عمومی و آشنایی مردم استان با این ضوابط دانست.
وی خاطرنشان کرد: ۳۷ گروه بازرسی ثابت و سیار در سطح استان برای کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه مبارک رمضان تجهیز شدهاند.
رسولی افزود: با توجه به افزایش مصرف فرآورده های خام دامی در این ماه و تأمین امنیت غذایی مصرف کنندگان از تولید تا مصرف، برنامه ریزی منسجم برای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در سطح استان شامل ۱۴ گروه ثابت و ۲۳ گروه سیار، از چهارم اردیبهشت ماه تا چهارم خرداد ماه و در ۲ شیفت کاری صبح و بعدازظهر صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: در این طرح از همه مراکز عرضه مواد خام دامی از قبیل قصابی ها، مرغ فروشیها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی، سردخانه ها، کشتارگاههای دام و طیور و کارگاههای بسته بندی این فرآورده ها بازرسی انجام میشود.
رسولی از مردم استان خواست، ضمن تهیه این فرآورده ها از مراکز معتبر و مجاز، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق تلفن ۱۵۱۲ و تلفن های۴-۳۲۶۵۱۸۰۱به بازرسان اداره دامپزشکی اطلاع دهند تا برخورد مقتضی در این رابطه صورت گیرد.