سمنان- ایرنا- رییس شورای اسلامی استان سمنان گفت: روستاهای این استان با توجه به ظرفیت بالایی که در زمینه آثار تاریخی و منابع طبیعی دارند می‌توانند در زمینه گردشگری بسیار فعال باشند.

عباس آل‌بویه روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت:  شورای روستاها، توجه خاصی به ظرفیت بالای روستاها داشته است.

رییس شورای اسلامی استان سمنان اظهار داشت: ۲۵ درصد از ارزش افزوده استان سمنان به روستاها اختصاص دارد هم چنین به منظور تردد آسان‌تر،  به موضوع قیرپاشی روستاها توجه خاصی شده است.

 وی بیان کرد: زیر ساخت‌های لازم برای ایجاد مراکز گردشگری و اقامتگاه‌های بوم گردی در حال آماده شدن است و از جانب دولت و وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، در زمینه بوم گردی ها بودجه خوبی اختصاص داده شده است.

وی ادامه داد: تفاهم نامه ای بین وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، بنیاد مسکن، جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش و شورای استان تنظیم شده است که با هماهنگی هم زمینه را برای ورود گردشگر به روستاها فراهم کنند.

آل‌بویه با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با جهاد کشاورزی اظهار داشت: تفاهم به این صورت است که مکانی برای عرضه مستقیم محصولات روستاییان و کشاورزان شهری به مصرف کنندگان، در قالب بازارچه های محلی ایجاد شود که هم مردم بتوانند از محصولات با کیفیت و تازه استفاده کنند و هم کشاورزان بتوانند بدون واسطه محصولات خود را در اختیار مردم قرار بدهند.

رییس شورای اسلامی استان سمنان خاطرنشان کرد: در شهرها، هم بازارهای شبانه و هم روزبازار ایجاد شده است و سازمان میادین این بازارها را ساماندهی می کند و روستاییان می توانند محصولات خود را ارائه کنند.

وی ابراز داشت: این بازارها هر بار در یک محله به راه می افتد و محله ها مشخص و زمینه تاسیسات هم آماده است.

آل‌بویه افزود: شهرداری در کنار این خدمات، تلاش می‌کند زیرساخت‌های مورد نیاز ماشین هایی که محصولات کشاورزی را در میادین ارائه می‌دهند، فراهم کند که اقتصاد این افراد نیز در گردش باشد.

۴۶ هزار خانوار با جمعیت ۱۴۲ هزار تن در بیش از ۵۴۹ روستای استان سمنان زندگی می کنند. سمنان دارای ۳۰۸ روستای برخوردار از شورای اسلامی است و ۲۵۷ روستای استان هم دهیاری دارد.

سالانه بیش از ۲۰ میلیون مسافر از محورهای ارتباطی استان سمنان عبور می کنند.