قصرشیرین- ایرنا- فرمانده و کارکنان پایگاه یکم هوانیروز کرمانشاه به مناسبت سالگرد شهادت شهید علی اکبرشیرودی در محل عروج آسمانی این شهید والامقام حضور یافته و به مقام شامخ شهدای بازی دراز ادای احترام کردند.

فرمانده پایگاه هوانیروز کرمانشاه روز دوشنبه در حاشیه این آیین گفت: یادمان شهید شیرودی در سرپل ذهاب هرساله میعادگاه عاشقان و شیفتگان راه شهدا بود که با شهدا و امام شهدا تجدید میثاق می کنند.

سرهنگ خلبان غلامرضا شایگان افزود: هرسال در سالروز گرامیداشت شهدای بازی دراز، یادواره شهید شیرودی در محل عروج آسمانی این شهید بزرگوار برگزار می شد که امسال باتوجه به شیوع بیماری کرونا فرصت برگزاری این آیین با حضور مردم و کاروان های راهیان نور فراهم نشد.

وی اظهارداشت: امسال برنامه ابداعی پایگاه یکم هوانیروز کرمانشاه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهید شیرودی برگزار شد.

فرمانده پایگاه هوانیروز کرمانشاه گفت: ادای احترام به مقام شامخ شهدا بخصوص شهید شیرودی در یادمان این شهید، ضدعفونی و گندزدایی معابر عمومی روستای زرین جوب محل شهادت شهید شیرودی و اهدای بسته های بهداشتی به مردم روستا از برنامه های ابداعی در سالگرد شهادت شهید شیرودی بود که اجرا شد.

وی افزود: به خاطر حفظ سلامت مردم امسال سالگرد شهید شیرودی به برنامه های مقابله ای با شیوع بیماری کرونا اختصاص پیدا کرد.

نماینده ولی فقیه در پایگاه هوانیروز کرمانشاه نیز گفت: شهید شیرودی از تیزپروازان و رادمردان پایگاه یکم هوانیروز کرمانشاه بود که ایثار و شجاعت ایشان برای مردم این منطقه مشهود است.

حجت الاسلام احمد قاسمی افزود: هرساله یادمان شهید شیرودی در هشتم اردیبهشت همزمان با سالگرد شهادت این شهید عزیز میزبان مردم شهیدپرور سرپل ذهاب و مردم سراسر نقاط کشور بود که امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا و لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ سلامت مردم این برنامه تجمعی برگزار نشد.

پایگاه یکم هوانیروز کرمانشاه امسال برنامه های گرامیداشت یاد این شهید سرافراز را به برنامه های مقابله ای با شیوع بیماری کرونا به یاد شهید شیرودی اختصاص داد.

 عملیات ظفرمند بازی دراز در اردیبهشت ماه ۱۳۶۰ از سوی رزمندگان سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی ایران با پشتیبانی تیزپروازان هوانیروز کرمانشاه که در راس آنان خلبان شهید شیرودی حضور داشت، انجام شد و در هشت روز عملیات دلاورانه، ارتفاعات بازی دراز از چنگال متجاوزان رژیم بعثی خارج و دشمن با تحمل هزاران کشته و صدها اسیر و انهدام تانک ها و تجهیزات نظامی مجبور به عقب نشینی شد.
بازی دراز از مناطق و ارتفاعات مهم میان شهرستان های سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب است که ارتش متجاوز عراق در ابتدای جنگ تحمیلی با تصرف این ارتفاعات تسلط کاملی بر این سه شهر غرب کرمانشاه داشت و از این منطقه ویژه برای دیده بانی و رصد فعالیت های رزمندگان اسلام استفاده می کرد.
در عملیات بازی دراز، ۵۴ دستگاه تانک و نفربر، سه فروند هواپیما، ۲ فروند بالگرد، ۲ دستگاه ادوات مهندسی دشمن بعثی منهدم و بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ سرباز رژیم بعث عراق نیز کشته زخمی و اسیر شدند.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه با بیش از ۹۰ هزار تن جمعیت در هشت سال جنگ تحمیلی بارها مورد حمله هوایی، گلوله باران و موشک باران ارتش بعث قرار گرفت و در این مدت ۸۵۶ شهید، یک هزار و ۴۰۰ جانباز و ۱۱۲ آزاده سرافراز تقدیم نظام اسلامی کرده است.