مشهد- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: کمیته رسیدگی به مشکلات صاحبان کسب و کارهای متضرر از کرونا که مشمول مصوبه اخیر دولت به منظور دریافت تسهیلات و کمک در حوزه‌های مالیاتی، بانکی و تامین اجتماعی نشدند با عضویت دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های اقتصادی ذیل کارگروه اشتغال استان تشکیل می‌شود.

علی رسولیان دوشنبه شب در حاشیه نشست اعضای کارگروه اشتغال خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: مصوبه اخیر دولت در باره تعویق بازپرداخت تسهیلات بانکی، بخشودگی مالیات و تمدید دفترچه‌های بیمه تامین اجتماعی مربوط به ۱۰ رسته از بنگاه‌ها و کسب و کارهای متضرر از کرونا بود که مشمول بخشی از کسب و کارها در این استان می‌شود.

وی ادامه داد: نشست امروز اعضای کارگروه اشتغال خراسان رضوی ویژه صنایع و صاحبان واحدهای تولیدی و اصناف آسیب دیده از کرونا بود تا صاحبان کسب و کار که مشمول مصوبه دولت می‌شوند از این مسیر مورد حمایت قرار گیرند و به وضعیت صاحبان کسب و کارهایی که جزو ۱۰ رسته اعلام شده نیستند، به نحو دیگری رسیدگی شود.

وی گفت: در این راستا کمیته‌ای ذیل کارگروه اشتغال استان با محوریت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و عضویت سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان جهاد کشاورزی، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، تشکل‌های بخش خصوصی و استانداری تشکیل می‌شود تا نسبت به شناسایی و بررسی مشکلات بنگاه‌های اقتصادی متضرر از کرونا و غیرمشمول مصوبه دولت اقدام کند.

رسولیان افزود: در باره بنگاه‌های اقتصادی متضرر از کرونا که در شهرستان‌ها مستقر هستند، فرمانداران مسوول شناسایی و رسیدگی به مشکلات آنها شدند تا در صورت لزوم مشکلات این واحدها در زمینه تامین مالی، مالیات، بیمه تامین اجتماعی و تسهیلات بانکی به کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان انتقال یابد و در این کارگروه درباره آنها تصمیم گیری شود.

وی ادامه داد: براساس پیشنهاد دستگاه‌های اجرایی، درخواستی تنظیم شد که به امضای استاندار خراسان رضوی رسیده و به معاونت امور اقتصادی رییس جمهوری ارسال می‌شود تا مشکلات بنگاه‌های اقتصادی متضرر از کرونا که مشمول مصوبه اخیر دولت نیستند رسیدگی شود.

براساس مصوبه فروردین ماه دولت، کسب و کارهایی که به صورت مستقیم از بیماری کرونا و شیوع آن زیان دیدند، در ۱۰ گروه طبقه‌بندی شده و مشمول تعویق معوق اقساط بانکی یا تمدید مهلت پرداخت اقساط، بخشودگی جرایم مالیاتی و تمدید دفترچه‌های درمانی تامین اجتماعی می‌باشند.

این ۱۰ گروه شامل مراکز تهیه و توزیع غذاهای آماده مانند رستوران‌ها و تالارها، مراکز مربوط به گردشگری، حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری و برون شهری، دفاتر خدمات مسافربری، مراکز تولید و توزیع پوشاک و کیف و کفش، مراکز تولید آجیل و خشکبار، مراکز تفریحی فرهنگی و صنایع دستی است.

براساس آمار رسمی تاکنون ۹۱ هزار و ۴۷۲ نفر در ایران به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۹۶ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به پنج هزار و ۸۰۶ تن رسید.

همچنین تاکنون ۷۰ هزار و ۹۳۳ نفر از مبتلایان به کرونا در ایران بهبود یافته‌اند.