به گزارش روز سه شنبه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مهدی شرفی با اشاره به نحوه ورود مدیران مدارس به شبکه اجتماعی دانش آموزان«شاد»، اظهار داشت: این شبکه برای استفاده از ابزارهای الکترونیکی در جریان آموزش دانش آموزان در ایام بحران و تعطیلی مدارس است که در آن سه فرایند ورود را برای دانش آموزان، معلمان و مدیران داریم.
سرپرست مرکز برنامهریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش افزود: مدیران مدارس در اولین مرحله با ورود به سامانه سناد پیام رسان مورد نظر خود را انتخاب میکنند.
شرفی تصریح کرد: پس از آن مدیران مدارس باید وضعیت معلمان کلاسهای درس را کاملا انجام دهند و کلاسهای درس را انتخاب و برای هر کلاس درس دبیر مورد نظر را انتخاب کنند.
سرپرست مرکز فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: پس از اینکه کلاسهای درس انتخاب شد مدیران باید تایید نهایی را انجام دهند تا دانش آموزان به درستی در کلاسهای درس خود جای گیرند.
وی در ادامه اضافه کرد: در مرحله بعدی مدیران مدارس باید وارد پیام رسان انتخابی شوند و به منوی شبکه اجتماعی دانشآموزان وارد شوند و در بخش ورود مدیر، کد ملی خود را وارد کنند.
شرفی اظهار کرد: پس از آن که مدیر مدرسه کد ملی خود را وارد کرد، پیام رسان اطلاعات کلاسها را میدهد و در صورت تایید مدیر،کلاسهای مدرسه در پیام رسان تشکیل میشود و دانش آموزان پس از احراز هویت در سامانه «شاد » بطور خودکار وارد کلاسهای درسی خود میشوند.
سرپرست مرکز برنامهریزی و فناوری اطلاعات تاکید کرد: شماره تلفن همراهی که در پیام رسان وارد میشود دقیقا باید همان شماره تلفن همراهی باشد که در سامانه سناد وارد شده است.
وی در ادامه با اشاره به نحوه ورود دانش آموزان به شبکه اجتماعی دانش آموزان«شاد»، اظهار داشت: دانش آموزان با دو روش میتوانند به کلاس درس خود وارد شوند. در یک روش دانش آموزان با ورود مستقیم به سامانه Shad.medu.ir و وارد کردن کد ملی میتوانند به پیام رسان مربوطه که توسط مدیر مدرسه انتخاب شده است، وارد شوند.
شرفی افزود: در روش دوم دانش آموزان میتوانند مستقیم به پیام رسانی که مدیر مدرسه آن را اعلام کرده است وارد شوند و با وارد کردن کد ملی به طور خودکار به کلاس درس خود هدایت شوند .