اهواز - ایرنا - رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان گفت: موکب‌های اربعین خوزستان با استفاده از کمک‌های مردمی و خیران در تدارک تهیه و اهدای ۱۰۰هزار بسته معیشتی و غذایی خشک به نیازمندان و آسیب دیدگان از ویروس کرونا تا نیمه ماه مبارک رمضان همزمان با میلاد باسعادت امام حسن مجتبی(ع) هستند.

حجت الاسلام سیدمحمود موسوی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود:ارزش هر یک از بسته‌های معیشتی حدود پنج میلیون ریال خواهد بود که توسط خواهران و برادران خادم بسته‌بندی می‌شود.
وی با بیان اینکه ۱۰۳ موکب اربعین در مناطق مختلف خوزستان همزمان با بحران شیوع کرونا فعال شده و برای خدمت به مردم در ابعاد مختلف وارد عمل شدند افزود: این موکب‌ها به صورت شبانه روزی در مساجد ، حسینیه‌ها و منازل در حال تدارک تهیه و تولید اقلام مورد نیازمتناسب با کنترل و مهار کرونا و تهیه اقلام غذایی برای آسیب دیدگان و مستمندان هستند.

راه اندازی ۱۲ کارگاه تولید ماسک و البسه بهداشتی
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان گفت:موکب‌‎های اربعین تاکنون ۱۲ کارکاه تولید و تهیه ماسک و البسه بهداشتی در مناطق مختلف خوزستان راه اندازی کرده و تاکنون ۴۶۹هزار عدد ماسک و البسه بهداشتی برای کادر درمانی و عموم مردم توزیع کرده‌اند.
حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه ۹۱ واحد نانوایی نیز با استفاده از کمک‌های مردمی و خیرین توسط موکب‌های اربعین فعال شده است افزود:از آغاز شیوع بیماری کرونا تاکنون ۱۸هزار و ۲۰۸ بسته مواد غذایی و ۲۶۱هزار و ۷۰۴ بسته اقلام بهداشتی و شوینده بین مردم و کادر درمانی بیمارستان‌ها توزیع شده و بیش از ۶ هزار غذای گرم به کادر درمانی بیمارستان‌های خوزستان اهدا شده است.
وی گفت: فعالیت‌های امدادی و کمک‌رسانی موکب‌های اربعین به آسیب‌دیدگان از بیماری کرونا و مراکز درمانی تا هر زمان که نیاز باشد و ستاد استانی مبارزه با کرونا درخواست کند ادامه می‌یابد.
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان از عموم خیران نیکوکار خواست کمک ها و هدایای خود را برای خدمت رسانی بیشتر به نیازمندان و کسانی که معیشت آنان با شیوع بیماری کرونا به مخاطره افتاده به موکب‌های اربعین تحویل دهند.
موکب‌های اربعین در جریان سیلاب مهیب بهار پارسال در خوزستان و زلزله استان کرمانشاه منشاء خدمات زیادی به ساکنان مناطق آسیب دیده بودند.         
موکب‌های مردمی اربعین در خوزستان با روحیه بسیجی و خدمتگزاری رفته رفته به نقطه اتکا کشور برای ورود به بحران ها و کمک رسانی همه جانبه به هموطنان آسیب دیده تبدیل شده‌اند.
این موکب‌ها به تدریج از سال ۱۳۹۲ همزمان با شکل گیری پیاده روی اربعین حسینی با هدف خدمت رسانی به زائران دلسوخته و عاشق راه و رسم حضرت سیدالشهدا(ع) در گذرگاه‌های مرزی چذابه و شلمچه و مسیرهای منتهی به شهرهای مقدس عراق موجودیت یافتند و با عنایت خاص امام حسین (ع) هر سال بر تعداد و تنوع خدمت رسانی آنان به مردم و زائران افزوده می‌‎شود.