به گزارش روز سه شنبه خبرگزاری فرانسه از برلین، اولین نشانه ها از افزایش موارد ابتلا در آمار رسمی آلمان مشخص شده است، درست در زمانی که این کشور تلاش می کند قرنطینه را با احتیاط لغو کند.
موارد ابتلا جدید که بار دیگر به حدود ۱ درصد رسید، به این معناست که هر فرد مبتلا، ویروس را به دیگری منتقل می کند.
وزرای کابینه آلمان و متخصصان ویروس شناسی اهمیت حفظ موارد ابتلای جدید زیر ۱ درصد را مورد تاکید قرار داده اند.
درپی هشدار آنگلا مرکل صدراعظم آلمان به ایالت های فدرال درمورد کاهش زودهنگام تدابیر قرنطینه ای، مباحث سیاسی و رسانه ای شدیدی در این کشور به راه افتاده است.
از اواسط ماه آوریل (اواخر فروردین)، آمار ابتلا به کرونا به ۰.۷ درصد کاهش یافت، اما بار دیگر شدت ابتلا سرعت گرفته است.
همچنین نرخ مرگ و میر ناشی از ابتلا به کووید – ۱۹ در آلمان، روز به روز افزایش یافته است.
افزایش موارد ابتلا و مرگ و میر می تواند زنگ خطری برای مقام های آلمان باشد، زیرا مردم این کشور از قرنطینه خارج شده و شروع به لذت بردن از آزادی های خود کرده اند.
«ینس اشپان» وزیر بهداشت آلمان پیش تر در ماه جاری میلادی اعلام کرد که این بیماری همه گیر تحت کنترل است. مرکل و مقام های ایالتی نیز توافق کردند فروشگاههای کوچک از هفته گذشته بازگشایی شود و برخی از دانش آموزان از دوشنبه هفته آینده به مدارس بازگردند.
در این میان، برخی شرکت های بزرگ همچون غول خودروسازی فولکس واگن خط تولیدشان را در روزهای اخیر ازسرگرفته اند.
قرار است ۶ ماه می (۱۷ اردیبهشت) دور جدید تصمیمات قرنطینه ای در آلمان اتخاذ شود. انتظار می رود که در آن روز، محدودیت های بیشتری از میان برداشته شود.
درخواست مرکل برای پرهیز از شتابزدگی در برداشتن قرنطینه از بیم شیوع مجدد ویروس، از سوی رسانه ها و گروه مخالف به عنوان سلطه جویی صدراعظم رد شده یا مورد انتقاد قرار گرفته است.
همچنین نارضایتی عمومی از محدودیتهای قرنطینه در این کشور در حال افزایش است. بیشتر مخالفتها از سوی حزب راست افراطی آلمان به عنوان اصلیترین جناح مخالف در پارلمان این کشور مطرح می شود.
حزب راست افراطی "آلترناتیو برای آلمان"، دولت این کشور را به اغراق درباره خطر ناشی از ویروس کرونا متهم کرده و ازسرگیری فوری همه فعالیتهای تجاری را خواستار شده است.
آخرین آمارهای رسمی نشان می دهد تا به امروز ۱۵۸ هزار و ۷۵۸ نفر در آلمان به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده اند که از این میان ۶ هزار و ۱۲۶ نفر جان باخته و ۱۱۴ هزار و ۵۰۰ نفر سلامتی خود را بازیافته اند.