«عبدالمهدی نصیرزاده» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اگر این مسابقهها را به دلیل آنکه بار فنی لازم را ندارد برگزار نکنیم، حامیان مالی که قرار است در این رشته در کشورمان سرمایهگذاری کنند دیگر نخواهند آمد و تیمداری نمیکنند. به طور حتم حضور نمایندگان و داوران المپیکی اتحادیه جهانی برای برگزاری این مسابقات میتواند ظرفیت دیپلماسی ورزشی کشور را افزایش دهد.
وی با اشاره به چرخه اقتصادی رقابتهای ورزشی بینالمللی گفت: در رشته کشتی در مسابقات جهانی ما میتوانیم میزبان باشیم. به طور حتم جام باشگاههای جهانی یکی از این مسابقات است و نباید خودزنی کنیم و این فرصتی برای ورزش کشورمان است. در مسابقات قبلی جام باشگاههای جهان، کشتیگیران با باشگاههای خود قراردادهای خوبی را بستند و همان مقدار که در لیگ برتر دریافت داشتند در جام باشگاهها نیز گرفتند و با همه محدودیتهای مالی در کشورمان نیز در مجموع ۶۰ هزار دلار جوایز نقدی به تیمهای برتر در سال گذشته پرداخت شد. تیمهای اول و دوم لیگ برتر مجوز حضور در جام باشگاههای کشتی جهان را کسب میکنند و این انگیزهای برای حضور تیمها و حامیان مالی در لیگ کشتی است.
نصیرزاده با اشاره به برخی انتقادها در خصوص برگزاری جام باشگاههای کشتی جهان گفت: سال گذشته ۱۱ تیم (۵ تیم فرنگی و ۶ تیم آزاد) در جام باشگاههای کشتی آزاد و فرنگی جهان در شهر بجنورد حضور یافتند که در ترکیب خود کشتیگیران صاحبنامی را نیز به همراه داشتند و باتوجه به شرایط خاصی که وجود داشت باید از همه حامیان مالی تشکر کنم.
وی بیان داشت: سال گذشته و بعد از انتخابات و در مرداد ماه کار خودمان را شروع کردیم اما امسال با برنامهریزی بهتر قصد داریم جام باشگاههای جهان را برگزار کنیم. امیدوارم که متغیرهای غیرقابل کنترل همچون کرونا، نوسانات ارزش ارز و همچنین تحریمها که در اختیار من و فدراسیون نیست اجازه که این رقابتها امسال با حضور تیمهای مطرح و با کیفیت فنی بهتر برگزار کنیم.