محسن تاجیک روز پنجشنبه در گفت و گو باخبرنگار ایرنا اظهار داشت: صندوقی با مشارکت خیران، امام جمعه و شهرداری حسن آباد برای اعطای این تسهیلات تشکیل شده است.
این مسئول افزود: باز پرداخت این تسهیلات یکساله است و برای حمایت از خانواده هایی که در این شرایط سخت توان تامین کالاهای اساسی خود را ندارند اختصاص می یابد.
وی با اشاره به اینکه تسهیلات مشاغل آسیب دیده از کرونا چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون است خاطرنشان کرد: تسهیلات مشاغل آسیب دیده از کرونا به ازای هر متقاضی ۲۰ تا ۵۰ میلیون ریال است که پس از شناسایی توسط دستگاه های مربوطه این تسهیلات از روز شنبه پرداخت می شود.
تاجیک اضافه کرد: این تسهیلات در قالب مشاغل آسیب دیده از کرونا شامل تاکسیرانی دستفروش ها و افرادی که دارای شغل ثابت نیستند پرداخت شده و در اختیار متقاضیان قرار میگیرد.
این مسئول عنوان کرد: شیوع بیماری کرونا شرایط معیشتی اقار کم درآمد وآسیب پذیر را با چالش جدی مواجه کرده که این شرایط باعث شد نهادهای حمایتی وبخشداری به یاری یکدیگر بسته های حمایتی را برای خانواده های کم درآمد تدارک ببینند.
وی یادآور شد: عموم مردم نیز با عدم خروج از خانه و پرهیز از تردد غیرضروری در شهر میتوانند کمک شایانی به ریشهکنی بیماری کنند.
بر اساس آخرین گزارش منتشر شده از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعداد مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در کشور تا ظهر روز ۱۰ اردیبهشت امسال به ۹۳ هزار و ۶۵۷ نفر رسید که از این تعداد پنج هزار و ۹۵۸ نفر جان خود را از دست داده اند و ۷۳ هزار و ۷۹۱ نفر بهبود یافته اند.
شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی درحدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده که دارای پنج شهر شهرری، باقرشهر، کهریزک، قیامدشت و حسن آباد و چهار بخش مرکزی، کهریزک، فشاپویه، خاوران و قلعه نو است.
حسن آباد فشافویه از توابع شهرستان ری با ۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوب شهرری و در مسیر جاده قدیم تهران - قم قرار دارد.