تهران - ایرنا - عضو هیات مدیره جامعه دامپزشکان ضمن انتقاد از تعطیلی و پلمپ کلینک‌ها و مراکز دامپزشکی تهران گفت: همکاران ما در مراکز درمانی دامپزشکی تخلفی انجام نداده‌اند بلکه خلاء قانونی درباره فعالیت کلینیک‌های دامپزشکی در شهرها، باعث این رویداد شده است.

به گزارش چهارشنبه جامعه دامپزشکان کشور، «پیام محبی» با بیان اینکه با شیوع بیماری کرونا ستاد ملی مبارزه با کرونا مسوولیت هایی برای مراکز درمانی دامپزشکی در نظر گرفته است، افزود: در روز های اخیر شاهد موج تعطیلی این مراکز در شهر تهران هستیم.

به گفته وی، این اقدام علاوه بر نادیده گرفتن نقش فعالان این بخش در حفظ سلامت حیوانات خانگی و جامعه، به تعداد افرادی که شغل خود را در این شرایط از دست داده اند، می‌افزاید.

وی درباره دلایل پملپ مراکز درمانی دامپزشکی به عنوان یکی از بازوهای اجرایی ستاد ملی مبارزه با کرونا، اظهار داشت: در ماه‌های اخیر مراکز بخش خصوصی دامپزشکی شهر تهران به‌دلیل فعالیت دامپزشکان در مراکز شهری پلمپ می‌شوند به‌طوری که در روز گذشته و در روز جهانی دامپزشکی این اتفاق تکرار شد.

وی تصریح کرد: در ۵۰ سال گذشته کلینیک های دامپزشکی فعالیتی در شهرها نداشتند اما در حال حاضر با توجه به اینکه حیوانات خانگی نگهداری می‌شود فعالیت مراکز دامپزشکی ضروری شده اما قانونی در این ارتباط وجود ندارد.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه همکاران ما از سازمان دامپزشکی مجوز و پروانه کسب برای فعالیت دارند اما شهرداری تهران اجازه فعالیت به آنها نمی‌دهد.

محبی یادآور شد: مراکز دامپزشکی به‌طور معمول در خانه‌های مستقل شهری، امکان فعالیت دارند و به‌دلیل شرایط خاص مراجعاتی که دارند امکان فعالیت در مراکز تجاری و اداری برای آنها فراهم نیست.

عضو هیات مدیره جامعه دامپزشکان ادامه داد: مراکز دامپزشکی در کشورهای پیشرفته دنیا به دو بخش تقسیم می‌شود و شامل حیوانات شهری کوچک و شهری و حیوانات اقتصادی و بزرگ مانند اسب، گاو و گوسفند هستند و تنها مراکز دامپزشکی حیوانات اقتصادی به خارج از شهرها منتقل می شوند.

بنابر این گزارش، پیش از این برای رفع این مشکل مجلس شورای اسلامی در جلسه کمیسیون کشاورزی که با حضور مسوولین شهرداری تهران برگزار شده بود، مقرر کرد بخاطر نقش دامپزشکی در بهداشت شهری در برنامه تفصیلی جدید تهران از فعالیت دامپزشکی در اماکن مسکونی مستقل جلوگیری نشود.