مهاباد- ایرنا- فرماندار تکاب گفت: سری اول تجهیزات بیمارستان ۹۷ تخت‌خوابی این شهرستان در قالب ۲ محموله از ارومیه ارسال و امروز، پنج‌شنبه وارد این شهرستان شد.

محمود زمانی روز پنج‌شنبه در بازدید از روند تحویل تجهیزات این بیمارستان در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این تجهیزات شامل اقلام پزشکی مورد نیاز بخش‌های چهارگانه بیمارستان ۹۷ تخت‌خوابی این شهرستان است که به منظور نصب و راه‌اندازی به این بیمارستان ارسال شده‌ است.

وی بیان کرد: بخش‌های دیگر تجهیزات و لوازم پزشکی مورد نیاز این بیمارستان نیز در هفته‌های آینده به این شهرستان ارسال خواهد شد.

وی با بیان اینکه بیمارستان ۹۷ تخت‌خوابی تکاب هم‌اینک از ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است اظهار داشت: با ورود تجهیزات مورد نیاز این بیمارستان، اقدامات و آمادگی‌های لازم برای افتتاح و بهره‌برداری سریع این طرح نیمه‌تمام در حوزه سلامت و بهداشت و درمان تکاب انجام می‌شود.

فرماندار تکاب ادامه داد: براساس توافق‌نامه‌ای که بین فرمانداری، جهاد کشاورزی و شبکه بهداشت و درمان تکاب امضا شده، تجهیزات بیمارستان ۹۷ تخت‌خوابی در سالن جهادکشاورزی تخلیه و انبار گردید و تا زمان نصب و راه‌اندازی در این مکان نگهداری خواهد شد.

«زمانی» با اشاره به پیگیری‌های مستمر و تلاش برای ارسال تجهیزات بیمارستان ۹۷ تختخوابی به تکاب اضافه کرد: نگاه ویژه و دستور استاندار آذربایجان‌غربی و تلاش‌های نماینده مردم میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان برای ارسال سریع این تجهیزات جای قدردانی دارد.

هفته گذشته به دنبال اعلام فرماندار تکاب مبنی بر اتمام آخرین مراحل ساخت بیمارستان ۹۷ تخت‌خوابی این شهرستان و آمادگی برای ارسال تجهیزات موردنیاز آن، استاندار آذربایجان‌غربی دستور داد این تجهیزات در کمترین زمان به تکاب ارسال شود و در اختیار شبکه بهداشت و درمان تکاب قرار گیرد.

عملیات احداث بیمارستان ۹۷ تختخوابی تکاب از سال ۱۳۸۶ در زمینی به مساحت ۳۰ هزار متر مربع با زیربنای ۹ هزار و ۴۰۰ متر مربع آغاز شد؛ تاکنون ۲۶ میلیارد ریال برای احداث این بیمارستان هزینه شده است و در ماه‌های اخیر نیز برای تسریع در راه‌اندازی آن بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر به تصویب رسیده‌است.

این بیمارستان با گذشت ۱۳ سال و با تکمیل زیرساخت‌های اصلی آن در حال حاضر از ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و بهره‌برداری از آن یکی از دغدغه‌های مردم و از نیازهای اصلی بخش بهداشت و درمان تکاب به شمار می‌رود.

تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع است؛ بر اساس اعلام وزارت کشور جزو یکی از ۳۱ شهرستان محروم و کم‌برخوردار کشور به شمار می‌رود و سند توسعه آن سال گذشته توسط این وزارتخانه تهیه و تدوین شد.