مجید محبی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این دوره در راستای اهمیت رعایت استانداردهای جهانی برگزار شد که در آن مفاهیم نظیر اهمیت کیفیت غذای سالم و بهداشتی، غذای حلال، غذا و نوشیدنی های حرام، صنعت و محصولات حلال به عنوان عاملی برای توسعه مبادلات محصولات و صنایع غذایی برگزار شد.
وی ادامه داد: استاندارد های تعریف شده در محصولات غذایی حلال معیاری ارزشمند در بین کشورهای اسلامی است.
مدیر کل استاندارد سیستان و بلوچستان بر توجه شهروندان به علامت استاندارد درج شده در بستههای مواد غذایی و سایر کالاهای مصرفی تاکید کرد.