حیدر احسانی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: بیمارانی که دوره درمان آنان در بیمارستان به پایان میرسد، اما شرایط قرنطینه خانگی را ندارند یا بیمارانی که نیاز به بستری شدن در بیمارستان ندارند، در نقاهتگاه نگهداری میشوند.
وی ادامه داد: از ابتدای شروع همه گیری کرونا، ایجاد نقاهتگاه از جمله برنامههایی بود که مد نظر قرار داشت اما روند افزایشی تعداد بیماران مبتلا به کرونا در روزهای اخیر ما را برآن داشت تا با رعایت جانب احتیاط هر چه زودتر آن را راهاندازی کنیم.
وی گفت: هدف از نگهداری بیماران در نقاهتگاه، جدا سازی و اطمینان از سلامتی آنها تا زمانی است که احتمال انتقال بیماری از آنها به فرد دیگر به صفر برسد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان تایباد افزود: در حال حاضر مناطق پرخطر این شهرستان شهر کاریز، تایباد و روستای چهار برجی از توابع بخش میان ولایت این شهرستان است.
وی به برنامههای کنترلی در مرز دوغارون اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون موردی از بیماری کرونا در مرز دوغارون و اتباع کشور افغانستان در این مرز مشاهده نشده و در حال حاضر ورود و خروج مسافر در این گذرگاه رسمی متوقف شده و فقط حوزه ترانزیت و صادرات در مرز دوغارون فعال است.
نقاهتگاه یاد شده با همکاری شهرداری، آموزش و پرورش و بخش خصوصی تایباد راهاندازی شده است.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.
بر اساس آمار رسمی تاکنون مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در کشور به ۹۴ هزار و ۶۴۰ نفر رسیده که از این تعداد ۷۵ هزار و ۱۰۳ نفر بهبود یافته و مرخص شدهاند و شمار جان باختگان این بیماری نیز به ۶ هزار و ۲۸ نفر رسیده است.