محمود جاوید روز پنجشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: علاوهبر این تامین اجتماعی استان در سال گذشته چهار و نیم میلیون خدمت و ۴۵ هزار مورد بستری از مراکز دانشگاهی و خصوصی استان خریداری کرد.
وی، ایجاد پرونده الکترونیک برای بیماران مزمن را از دیگر خدمات این نهاد در سال گذشته برشمرد و گفت: تلاش شده تا خدماترسانی در تامین اجتماعی مبتنی بر دولت الکترونیک باشد و از مراجعات حضوری مردم کاسته شود.
جاوید، نوبتدهی الکترونیک را از دیگر خدمات این سازمان در راستای بهبود رفاه حال بیمهشدگان اعلام کرد و گفت: در سال گذشته ۶۰۰ هزار مورد نوبتدهی الکترونیک در مراکز درمانی استان ثبت شد.
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری، تایید ۱۲۲ هزار مورد نسخه پزشکی به صورت اینترنتی، ۳۱ هزار مورد ارجاع ازپزشک عمومی به متخصص، ثبت ۷۰۰ هزار نسخه پاراکلینیک و تایید یک هزار و ۳۰۵ پرونده بستری از طریق کارگزاریها را بخش دیگری از خدمات این نهاد در بستر دولت الکترونیک برشمرد.
جاوید خاطر نشان کرد: تلاش میشود تا امسال سیستم فکس (ارسال عکسهای رادیوگرافی) در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان نیز راهاندازی شود.
وی، آموزش مادران باردار به روش نوین در مراکز درمانی پلیکلینیک تامین اجتماعی استان را از دیگر اقدامات این نهاد در سال گذشته عنوان کرد و گفت: ۲۲۵ مادر در ۱۱۲ جلسه آموزشهای لازم را فرا گرفتند.
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری، استانداردسازی سلامت مردم در مراکز درمانی تامین اجتماعی را از مهمترین اهداف این نهاد برشمرد و افزود: در همین راستا سال گذشته ۳ دستگاه هواساز در بخشهای مختلف بیمارستان امام علی(ع) فرخشهر نصب شد.
جاوید همچنین از راهاندازی دستگاه اتوکلاوپلاسما در بیمارستان امام علی(ع) خبر داد و گفت: این دستگاه به ارزش ۱۰ میلیارد ریال برای ضدعفونی کردن دستگاهها در زمان کوتاهتر بدون حرارت و رطوبت مورد استفاده قرار میگیرد.
وی، تعداد بیمهشدگان تامین اجتماعی را ۴۷۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: هم اینک در ۵ مرکز درمانی استان و با حضور ۷۶۹ کادر درمانی به صورت مستقیم به این تعداد بیمه شده خدماترسانی میشود.
به گزارش ایرنا، تامین اجتماعی در حوزه درمان از طریق بیمارستان امام علی(ع)، ۲پلی کلینیک تخصصی، ۲ درمانگاه تخصصی و یک درمانگاه عمومی به طور مستقیم و از طریق بیش از ۵۰۰ مرکز بصورت غیرمستقیم به بیمه شدگان خود ارائه خدمت میکند.