عباس مؤیدی روز جمعه در گفت وگوبا ایرنا افزود: ۳۰ درصد ازمحصول انبه از اوایل اردیبهشت به صورت نارس برداشت که بخشی از آن در بازار استان به فروش میرسد و بخش دیگر هم به کارخانههای تولید ترشی و شوریجات میناب هست ارسال میشود.
وی ادامه داد: دو نوع انبه بومی وخارجی در میناب کشت می شود که ارقام محلی شامل آلمهتری، خیاری، کلانفر، کلک سرخ و هلیلی و ارقام خارجی شامل سندری و لانگرا است.
مدیرجهادکشاورزی میناب اظهارداشت: برداشت انبه تازه خوری از نیمه دوم خردادماه آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد.
مؤیدی یاد آور شد: در حال حاضر انبه در بازار میناب هر کیلو ۱۷۰ هزار ریال به فروش میرسد.
شهرستان میناب با یکهزار و ۷۰۰ هکتار باغ انبه رتبه اول تولید و سطح زیر کشت در استان هرمزگان را به خود اختصاص داده است.
روستاهای شهوار، تمبانو، دهوسطی، فخرآباد، گلشوار و بازیاری از نقاط مهم تولید انبه در میناب است.
گلدهی درختان انبه در میناب از دیماه آغاز شده و تا اسفند ادامه دارد.
میناب یکی از قطبهای مهم کشاورزی در۹۰ کیلومتری شرق هرمزگان قرار دارد.