حسن شمسیپور روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شکر بخش صنف و صنعت از فروردینماه سال جاری از سبد حمایتی دولت خارج و با ارز نیمایی در چارچوب ضوابط قیمتگذاری کالاهای وارداتی مصوب هیات ،تعیین و تصویب قیمتها در اختیار این واحدها قرار میگیرد.
وی افزود: برای بحث صنف و صنعت یک هزار و ۳۱۲ تن شکر از کارخانه کارون خوزستان به استان اختصاص یافت، که این میزان با وجود پیگیریهای انجام شده تحویل داده نشد.
معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، با اشاره به ارسال پرونده کارخانه به دلیل امتناع از عرضه شکر به تعزیرات، ادامه داد: هماینک کارخانه اعلام کرده است، شکر مورد نیاز بخشی از صنف را عرضه میکند.
شمسیپور، با تاکید بر پیگیری برای تامین شکر مورد نیاز بخش صنعت، تصریح کرد: پیش از این ستاد تنظیم بازار شکر را با ارز دولتی در اختیار صنف، صنعت و خانوار قرار میداد، اما با ابلاغ انجام شده، شکر از اول اردیبهشتماه با ارز نیمایی در اختیار واحدهای زنبورداری، صنف و صنعت قرار داده میشود.
وی یادآور شد: قیمت شکری که در اختیار واحدهای صنفی و صنعتی قرار داده میشود اکنون بین ۶۲ هزار و ۵۰۰ تا ۶۴ هزار ریال است.
معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه شکر بخش مصرف مردمی هنوز با ارز دولتی عرضه میشود، تصریح کرد: در طرح تنظیم بازار استان ۵۹۱ تن شکر به استان اختصاص یافت که قیمت هر بسته یک کیلوگرمی آن ۵۹ هزار ریال است، که این میزان شکر با نظارت و به صورت سهمیهای بین فروشگاههای منتخب توزیع شده است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۷۹ هزار نفر است.
اکنون ۴۳ هزار واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری فعال است و در این واحدها بیش از ۱۰۰ هزار نفر مشغول به کار هستند که تعدادی از اصناف در بخش تولید شیرینی و قنادی، پولک و نبات و گز سازی فعالیت دارند.