النفیسی امروز (شنبه) در صفحه توییتری خود نوشت: اقدامات کشورهای عربی برای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی باید رسوا و افشا شوند و اینگونه مقدمه چینیها برای عادیسازی روابط از سوی کشورهای عضو شورای همکاری (خلیج فارس) باید از سوی همه محکوم شود.
وی در ادامه این رشته توییت افزود: سریالهای "مشکوک" کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس در راستای تشویق به عادیسازی روابط با صهیونیستها عمل کرده اند و وظیفه مسلمانان و اعراب، مقاومت و افشای این تلاشها است.
فعالان توییتری سخنان این اندیشمند کویتی را بازنشر داده و موضعگیری وی را "شرافتمندانه" توصیف کردهاند.
"أسامه شاهین" دیگر نماینده پارلمان کویت نیز در سخنانی ویدیویی تاکید کرد که کویت با هرگونه عادیسازی روابط فرهنگی، اقتصادی و سیاسی با رژیم صهیونیستی به شدت مخالف است.
از ابتدای ماه مبارک رمضان و پخش فیلمها و سریالهایی از ماهوارههای عربی همچون "ام هارون" با واکنش های شدید روبرو شده است. در این سریال که از شبکه "ام بی سی" سعودی پخش می شود از تاریخ یهود در کویت حکایت می شود و نقش اول آن را "حیات فهد" بازیگر زن کویتی بازی می کند.
پیش از این نیز یک روزنامه سعودی، گولدا مایر نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی را ستوده بود.
روزنامه سعودی الجزیره اخیرا مقاله ای را از سهام القحطانی منتشر کرد که در آن از گولدا مایر به عنوان یکی از زنان برجسته تاریخ یاد کرده بود.
«رواف السعین» نویسنده سعودی نیز با انتشار ویدئویی جنجالی در یوتیوب با توهین به مردم فلسطین از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواست فلسطینی ها را بسوزاند.
همزمان با توهین، پخش دو سریال به مناسبت ماه مبارک رمضان در شبکه سعودی "ام بی سی" (MBC) و تلاش برای نمایش عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل در این سریالها، موجی از اعتراضها و انتقادها در فضای مجازی و خشم بسیاری از فلسطینیها و فعالان رسانهای را برانگیخته است.
فعالان شبکههای اجتماعی در فلسطین در واکنش به پخش اینگونه سریالها از شبکههای سعودی دست به انتقاد و اعتراض زدند.
عربستان یکی از کشورهای عربی است که در سالهای اخیر در کنار امارات برای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی تلاش می کند؛ در گذشته این تلاشها محرمانه بود ولی در ماههای اخیر علنی شده است و حتی هیاتهای رسانه ای بین دو طرف برای تهیه گزارش به پایتختهای یکدیگر سفر کردهاند که با انتقادهای کشورهای عربی مواجه شده است.