سمنان- ایرنا- مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان سمنان گفت: قیمت مناسب، شرایط اقتصادی مردم و بالابودن قیمت برنج محلی، موجب شد تا شهروندان استان استقبال خوبی از برنج تنظیم بازار داشته باشند.

محمدباقر منوچهری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: ۴۲۹ تن سهمیه برنج به نرخ تنظیم بازار استان توسط عاملان فروش جذب شد و در معرض خرید شهروندان قرار گرفت و طبق برنامه‌ریزی‌ها برای تامین نیاز بازار استان سهمیه دیگر برنج به استان تعلق می‌گیرد.

 وی تصریح کرد: برنج به عنوان یکی از کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم به منظور حفظ آرامش بازار و کنترل قیمت با نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار توزیع می‌شود.

منوچهری ادامه داد: ۴۲۹  تن برنج و ۴۲۹ تن شکر برای تنظیم بازار و تامین کالای اساسی در قالب طرح ضیافت ماه مبارک رمضان به استان اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه قیمت‌ها به صورت کشوری تعیین شده است، یادآور شد: قیمت هر یک کیلوگرم برنج در مراکز عرضه ۷۲ هزار ریال و خرده فروشی ۸۰ هزار ریال  و قیمت هر یک کیلوگرم شکر در مراکز عرضه ۴۰ هزار و ۵۰۰ و برای خرده فروشی ۵۹ هزار ریال تصویب شده است.

 مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان سمنان خاطرنشان کرد: کمبودی در تامین کالای اساسی در بازار استان وجود ندارد و مردم نگران نباشند.

طبق برنامه‌ریزی‌ها حدود ۳۰۰ تن برنج به نرخ تنظیم بازار از سوی ستاد تنظیم بازار در مرحله دوم به استان سمنان اختصاص یافت.

با توجه به شیوع کرونا، شبکه توزیع کالاهای اساسی و تنظیم بازار ماه مبارک رمضان در سایه پروتکل‌های بهداشتی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام می‌شود.

چندی پیش در بهمن ۹۸، مردم استان سمنان رغبتی به خرید به برنج خارجی نداشتند و مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان سمنان گفته بود: مردم استان سمنان استقبال خوبی از برنج خارجی(هندی) ندارند و این مساله به کیفیت این برنج‌ها ارتباط ندارد و به ذائقه مردم مربوط است.

در شرایط فعلی که شیوع کرونا اقتصاد مردم را تحت تاثیر قرار داده از برنج به نرخ تنظیم بازار استقبال خوبی شده است.