تهران - ایرنا - ویروس کرونا که برای نخستین بار حدود چهار ماه پیش از شهر ووهان چین پا به دنیا گذاشت، تا به امروز(یکشنبه) سه میلیون و 500 هزار را در بیش از 180 کشور جهان، به بیماری کووید-19 مبتلا کرده است.

 بر اساس آخرین آمارهای تارنمای «وردو مترز دات اینفو» شمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در جهان امروز (یکشنبه) به سه میلیون و 500 هزار نفر رسید؛ همچنین شمار جانباختگان تا کنون بیش از 244 هزار نفر است.
با این حال تاکنون بیش از یک میلیون و 120 هزار نفر در سراسر جهان از بیماری کرونا بهبود یافته‌اند.
این روزها اشتیاق مردم در سراسر جهان در حالی که خانه نشینی اجباری را تجربه می کنند، به کسب تازه ترین اخبار گسترش کرونا موجب شده تا تارنمای https://www.worldometers.info/coronavirus/ با به روز کردن آمارها به صورت آنلاین و لحظه ای از شمار مبتلایان در جایگاه یکی از پر بازدیدترین سایت های اطلاع رسانی بیماری همه گیر قرار گیرد.
آمریکا با ثبت نزدیک به یک میلیون و 160 هزار مورد ابتلا و بیش از 67 هزار مورد فوتی، اسپانیا با بیش از 245هزار مورد ابتلا و بیش از 25 هزار مورد فوتی، ایتالیا بیش از 209 هزار مورد ابتلا و بیش از 28 هزار مورد فوتی، انگلیس با بیش از 182 هزار مورد ابتلا و بیش از 28 هزار فوتی و فرانسه با بیش از 168 هزار مورد ابتلا و بیش از 24 هزار فوتی، به ترتیب در جایگاه پنج کشور اول فهرست جهانی تعداد مبتلایان به این بیماری قرار دارند.

آلمان با بیش از 164 هزار مبتلا، ترکیه و روسیه هم با بیش از 124 هزار مبتلا، در جایگاه ششم تا هشتم قرار دارند.
بر اساس فهرست وردومترز، ایران با بیش از 96 هزار مورد ابتلا، بعد از برزیل در جایگاه دهمین کشور درگیر به ویروس کرونا قرار دارد.

بحران کرونا در عربستان، اسرائیل و ترکیه

جولان ویروس کرونا در ترکیه، عربستان و اسرائیل نیز بحران آفرین شده است؛ به طوری که تا کنون در ترکیه بیش از 124 هزار نفر به این ویروس مبتلا شده و سه هزار و 336 نفر جان خود را از دست داده اند؛ در منطقه خاورمیانه، عربستان و اسرائیل نیز به تر تیب با ثبت بیش از 25 هزار و 16 هزار مورد ابتلا و همچنین ثبت بیش از 170 و 230 فوتی در رده های بعدی این فهرست جای دارند. 
آمریکا که شاهد بیشترین شیوع ویروس کرونا در جهان است، با بیش از یک میلیون و 160 هزار مبتلا به ویروس کرونا نزدیک به یک سوم مبتلایان جهانی را تشکیل داده است.
با افزایش شمار جانباختگان کرونا در اسپانیا که از مرز 25 هزار نفر فراتر رفته است، اکنون این کشور بعد از آمریکا و ایتالیا بالاترین شمار قربانیان کووید-۱۹ را گزارش داده است؛ این در حالی است که مقام‌های اسپانیا به روند نزولی آمار مبتلایان و جانباختگان خوشبین بوده و در قالب طرحی چهار مرحله ای روند کاهش محدودیت ها و لغو تدریجی قرنطینه را اعلام کرده اند..
فرانسه پس از کشورهای آمریکا، ایتالیا و اسپانیا ۱۱ درصد مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ را از مجموع کل جهانی ثبت کرده است. .
بسیاری از کشورهای درگیر با کووید-۱۹ در جهان، علیرغم اینکه در صدد کاهش تدریجی محدودیت‌ها و لغو قرنطینه هستند اما همزمان بر تداوم سیاست‌های سختگیرانه برای مهار این بیماری تأکید دارند..
شیوع ویروس کرونا همچنین سبب شده تا میان محققان و پژوهشگران در سراسر جهان تلاشی چشمگیر برای ساخت واکسن ضد ویروس کرونا شکل بگیرد؛ این در حالی است که تا کنون هیچ واکسن و درمان قطعی برای این بیماری کشف نشده است و تنها راه در امان بودن از این ویروس منحوس رعایت توصیه‌های بهداشتی است.
ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین شیوع پیدا کرد که  کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.