وزارت کشور هند روز جمعه اعلام کرد که قرنطینه سراسری در این کشور به مدت دو هفته تمدید خواهد شد. دولت هند همچنین اعلام کرد که این محدودیتها در مناطقی که دارای موارد کم ابتلا به کرونا هستند ،کاهش می یابد.
دولت هند به عنوان اقدامی برای مقابله با ویروس کرونا، ماه گذشته نرمافزار "آروگیا سیتو" به معنی "پل سلامتی" را معرفی کرد. این نرمافزار از بلوتوس و سیستم مکان یاب گوشی همراه استفاده میکند و توسط مرکز ملی اطلاعات هند طراحی شده است.
این نرمافزار به کاربران در خصوص مبتلایان به ویروس کرونا و یا کسانی که مشکوک به ابتلا به این بیماری هستند اخطار میدهد.
وزارت کشور هند در بیانیهای گفت: استفاده از برنامه "آروگیا سیتو" برای تمام کارمندان و کارگران در بخش دولتی و خصوصی باید اجباری شود. مدیران ادارهها و شرکتها مسولیت استفاده ۱۰۰ درصدی کارمندان خود از این برنامه را بر عهده دارند.
یک مقام در وزارت تکنولوژی هند گفت: برای اینکه این برنامه موثر واقع شود، حداقل ۲۰۰ میلیون نفر باید این نرمافزار را نصب کنند.
با توجه به دادههای شرکت گوگل، هم اکنون بیش از ۵۰ میلیون نفر کاربر گوشیهای "اندروید" این نرمافزار را نصب کردهاند. بیش از ۵۰۰ میلیون نفر در هند از گوشیهای همراه هوشمند استفاده میکنند. سیستم عامل اندروید سهم گستردهتری از سیستم عامل "ای او اس" در بازار هند در اختیار دارد.
ا"وداو تیواری" یک مشاور سیاست عمومی در شرکت "موزیلا" گفت: اجباری کردن این نرمافزار باید به همراه یک قانون قوی برای محافظت از اطلاعات اشخاص باشد.
دولت هند اعلام کرده است که این نرمافزار حریم خصوصی کاربران را نقض نمیکند زیرا دادههای جمع آوری شده توسط آن به صورت کد گذاری شده ضبط میشوند.
وزارت تکنولوژی هند توضیح داد: این نرمافزار به مقامات اجازه خواهد داد تا بهتر مراکز شیوع ویروس کرونا را شناسایی کرده و اقدامات برای مقابله با آن را مدیریت کنند.
دولت هند روز جمعه اعلام کرد که ادارههای دولتی و خصوصی باید اقدامات دیگر مانند فاصله گذاری اجتماعی، تغییر ساعات کار، حضور ۳۰ درصد از نیرو و غیره را برای جلوگیری از ابتلای افراد به کرونا، رعایت کنند.
هند تاکنون بیش از ۳۹ هزار مورد ابتلا به کرونا و یک هزار و ۳۲۳ مورد فوتی ناشی از این بیماری را به ثبت رسانده است.
تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۳
دهلی نو-ایرنا- هند به منظور مقابله با ویروس کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در محیط کار، نصب و استفاده از یک برنامه ردیاب موبایل به نام "آروگیا سیتو" (پل سلامتی) توسط کارمندان و کارگران در تمام ادارههای دولتی و خصوصی را اجباری کرد.