تهران- ایرنا- رییس کمیته تعیین وضعیت گفت: گاهی اوقات مدیران باشگاه‌ها فراموش می‌کنند که انباشت دیونی نظیر بدهی مورد بحث چه آثار نامطلوبی بر ارائه خدمات به باشگاه‌های فوتبال گذارده و چگونه بی‌توجهی به پرداخت این بدهی‌ها، اعتبار مدیریت فوتبال کشور را مخدوش می‌سازد.

جمشید نورشرق بر تلاش این کمیته به منظور رسیدگی بی طرفانه به کلیه پرونده های مطروحه تاکید کرد و اظهار داشت: متاسفانه اخیرا موارد و مسائلی از سوی برخی مسوولان یکی از باشگاه‌های بدهکار اعلام شده که مغایر با قواعد رسیدگی به دعاوی است. اگر باشگاه یا طرفی از دعوا به صلاحیت کمیته وضعیت در رسیدگی به پرونده‌ای تردید دارد، می‌تواند مراتب اعتراض و ادله خودش را در مراحل بدوی یا حتی پس از صدور حکم رسما و قانونا اعلام کند. کمیته وضعیت پس از وصول درخواست رسیدگی، تصویر آن را به همراه مستندات برای طرف مقابل ارسال و برابر مقررات مهلت ۱۰ روزه‌ای برای ارائه پاسخ به طرف مقابل می‌دهد.

وی در ادامه افزود: در خصوص موضوع مورد بحث نیز اخطاریه مزبور در تاریخ ۰۹/۰۹/۹۸ از طریق سامانه فدراسیون فوتبال برای باشگاه ذیربط ارسال و تقاضا شده اگر پاسخی در قبال موضوع دارند ظرف مهلت مقرر ارائه کنند، ولی متاسفانه هیچ توجهی به این موضوع نشده و هیچ واکنشی چه نسبت به امر صلاحیت و چه نسبت به ماهیت موضوع نشان نداده‌اند.

رییس کمیته تعیین وضعیت همچنین خاطرنشان کرد: جالب توجه است که پس از صدور حکم بدوی نیز علیرغم اینکه تصویر دادنامه در تاریخ ۰۵/۱۱/۹۸ برای آن باشگاه ارسال شده است و باشگاه می‌توانسته ظرف مهلت مقرر در ماده ۱۴ آیین‌نامه، به این رأی اعتراض نماید، از فرصت اعتراض هیچ استفاده‌ای نکرده و حال که حکم قطعی در خصوص ضرورت پرداخت مبلغ به مرحله اجرا رسیده می‌گویند کمیته وضعیت صلاحیت رسیدگی نداشته در صورتی که دیگر با گذشت زمان قانونی حق اعتراضی ندارند.

وی همچنین بیان داشت: البته موضوع صلاحیت رسیدگی در کمیته وضعیت بازیکنان یا هر مرجع دیگری، به مانند بسیاری از موضوعات حقوقی، ممکن است مورد اختلاف نظر حقوق‌خوانان قرار گیرد و آراء و نظریات متفاوتی را در این زمینه شاهد باشیم، کمااینکه در خصوص صلاحیت ارکان فدراسیون در برابر محاکم دادگستری نیز تاکنون آراء متفاوتی صادر شده است و حتی ممکن است در خود کمیته وضعیت نیز شاهد آراء متفاوت در موضوعات به ظاهر شبیه به یکدیگر باشیم ولی فراموش نکنیم که موضوع تا حدود زیادی به واکنش طرف مقابل به دعوی مطروحه برمی‌گردد. در پرونده مورد بحث نیز می‌توان گفت طرف ذی‌نفع با تقدیم درخواست، صلاحیت کمیته وضعیت بازیکنان را پذیرفته و طرف مقابل نیز چه در فرآیند دادرسی و چه پس از صدور حکم، هیچ اعتراضی به این موضوع نداشته است.

نورشرق تصریح کرد: از سوی دیگر توجه دوستان را به این موضوع نیز جلب می‌نمایم که صرفنظر از تحلیل حقوقی امر صلاحیت، باشگاه یا هر فرد بدهکار در فوتبال باید خوشحال باشند که پرونده‌های مربوطه در خانواده فوتبال مطرح شده و ذی‌نفع با پذیرش صلاحیت ارکان فدراسیون، از این طریق استیفای حقوق خودش را دنبال می‌کند در حالی که رسیدگی قضایی طبیعتا برخوردهای متفاوتی از جمله تأمین خواسته یا صدور دستور موقت ر ابه دنبال دارد و گویا  عدم اطلاع دوستان از تبعات و نتایج قانونی این موضوع سبب اعتراض به رسیدگی کمیته وضعیت شده است.

رییس کمیته وضعیت بازیکنان گفت: متاسفانه گاهی اوقات مدیران باشگاه‌ها فراموش می‌کنند که انباشت دیونی نظیر بدهی مورد بحث چه آثار نامطلوبی بر ارائه خدمات به باشگاه‌های فوتبال گذارده و چگونه بی‌توجهی به پرداخت این بدهی‌ها، اعتبار مدیریت فوتبال کشور را مخدوش می‌سازد، بنابراین ضمن دعوت دوستان به بیان دفاعییات در فرصت‌های مقرر قانونی، تقاضا می‌کنیم که از این منظر و با حساسیت ویژه‌ای به موضوع توجه نمایند.

نورشرق در پایان اذعان داشت: البته در این پرونده نیز به مانند سایر موارد اهتمام کمیته وضعیت بر این بوده و هست که چه در جریان رسیدگی و چه پس از صدور حکم، با دعوت طرفین به صلح و سازش، تلاش خود را برای حل و فصل اختلافات مبذول می‌نماید.

منبع: فدراسیون فوتبال