برایان هوک در این ویدئو نسبتهای ناروای دیگری نیز به ایران داده است. مجموعه این دیالوگها و نوع قرائت وی انشایی است که از چهل سال گذشته سازمان تروریستی مجاهدین خلق (منافقین) علیه ملت و دولت ایران نوشته و تبلیغ مینماید. جای تاسف است که دیالوگهای دستگاه سیاستخارجی دولت دونالد ترامپ در مورد دولتهای مستقل عضو سازمان ملل متحد، توسط کسانی در خارج از وزارت امور خارجه این کشور تدوین میشود و جهت قرائت ارائه میگردد که جملگی از تروریستهای نشاندار و جنگ طلب صهیونیستی مانند نتانیاهو یا اعضا کادر مرکزی سازمان تروریستی مجاهدین خلق (منافقین) هستند که دستشان به خون دهها هزار ایرانی آغشته است و سابقه مشارکت با رژیم بعثی عراق را در جنگ هشت ساله علیه ایران در کارنامه خود دارند.
سوال این است که چرا برایان هوک فرافکنی میکند و همچون روسای خود که تروریسم اقتصادی و پزشکی را به مردم ایران تحمیل کرده اند، مقصر کرونا، شیوع و پاندمی آن را در کشورهای دیگر جستجو مینماید؟ باید به او گفت که مواظب کلاه خود باش که باد نبرد.
شایسته است که برایان هوک ابتدا سری به خیابانهای آمریکا بزند تا مصداق بارز بیدفاعی مردم و بیکفایتی مسوولان را مشاهده کند: کانتینرهای پر از جنازه پوسیده مردم بیدفاع آمریکا که به دلیل بیماری کرونا فوت کرده اند. مسئله جان باختن بیش از ۵۵ هزار نفر در آمریکا و امثال این رویدادهای تلخ بخاطر بیکفایتی رییس دولتی است که امثال برایان هوک را برای اداره بخشی از امور سیاست خارجی کشور منصوب کرده است.
هوک، کارگزار دولتی است که با تقلب و فریب کاری در انتخابات دوره قبل ریاست جمهوری آمریکا با کمک یک کشور خارجی، حاکمیت چهار سال گذشته آمریکا را در دست دارد. همان رییس دولتی که در سالهای اخیر برای تامین منافع برخی از کارتلها بسیاری از پیمانها و توافقات بینالمللی را زیرپا نهاد و یا از آن خارج گردیده است. همان رییس دولتی که بیمه و درمان ملت آمریکا را به نفع سرمایه داران صهیونیست قطع نمود و فروش افسارگسیخته سلاح به مردم عادی را بی هیچ کنترلی برای کشتار جوانان آمریکایی با جدیت دنبال می نماید. رییس دولتی که پاندمی کرونا را کم اهمیت تر از آنفولانزا عنوان نمود و هیچ گونه تدبیر موثری برای مقابله با آن نداشته است، بجز آن که برای درمان بیماران تزریق مواد شوینده را تجویز نمود، تا مورد تمسخر جهانیان قرار گیرد. رییس دولتی که بدلیل بی تدبیری و نا آگاهی از عواقب عدم مشارکت بینالمللی در موضوع پاندمی همچنان بیش از ۳۰ کشور عضو سازمان ملل را در تحریم نگه داشته است و این امر به معنی مشارکت راهبردی دولت آمریکا با ویروس کرونا است. رییس دولتی که در بحبوحه بحران کرونا بودجه سازمان جهانی بهداشت را تعلیق کرد تا در کمکرسانی این سازمان و اجرای برنامههای آن برای مقابله با کرونا اخلال بوجود آید. رییس دولتی که پس از خروج از برجام و اعمال تحریمهای بیسابقه علیه مردم ایران، خواست جامعه جهانی برای تعلیق تحریمها را نادیده میگیرد تا درد و رنج مردم ایران مضاعف شود و حتی طبق مشاورههای امثال هوک، پا را فراتر گذاشت و در چنین وضعیتی فشارها را تشدید کرد تا کرونا بیشترین ضربه را به ایران وارد کند.
آقای هوک، شما کارمند وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا هستید و ظاهرا باید منافع و مصالح بلند مدت ملت و کشور آمریکا را در مسیر صلح و دوستی تامین کنید. چنین کاراکتر مسمومی همراه با فحاشی خارج از عرف دیپلماتیک شما، به عنوان مقام مسئول روابط با ایران دو تصویر را در ذهن متبادر مینماید:
اول اینکه: بدلیل مشکلات عاطفی و روانی، حالت طبیعی ندارید و از بیماری روانی و شخصیتی جدی رنج میبرید.
دوم اینکه: عروسک خیمه شببازی کارتلهای فروش سلاح، جنگ و خشونت طلب هم هستید و نه برای ملت آمریکا بلکه به تبعیت از این کارتلها عمل می نماید.
در هر شکل چنانچه مردم آمریکا در دوره پیش رو رییس جمهورشان را بدون دخالت خارجی و تقلب انتخاب نمایند، رییس دولت آمریکا قطعا فرد دیگری خواهد بود. بر این اساس تکلیف جهان در مقابل شرایط جدید در مسیر مشارکت و همکاری روشن و مشخص خواهد شد.
در روزهای باقی مانده دولت ترامپ، بهتر است به جای ادامه خواندن انشاهای سازمان تروریستی که سابقه ترور مامورین آمریکا را نیز طی سالهای پیش از انقلاب در کارنامه خود دارند، راهکارهای عملی برای جبران مافات و اقدامات خصمانه که علیه دولت و ملت ایران در این سالها داشته اید، جستجو نماید.
این راه کار مشخص است؛ پایان دادن به تروریسم اقتصادی علیه ملت ایران در این شرایط سخت پاندمی کرونا و ممانعت نکردن از ارسال کمکهای انساندوستانه، پزشکی و درمانی برای درمان بیماران کووید ۱۹، همزمان با پایان دادن به نفرت پراکنی علیه دولت و ملت ایران به منظور ابراز حسن نیت و صداقتی که تاکنون هیچگاه نداشته اید.
کارشناس روابط بین الملل