محمد دریجانی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: مطالبات موسسات طرف قرارداد این اداره کل تا آذرماه ۹۸ پرداخت شده و سعی مابقی مطالبات نیز در آینده نه چندان دور پرداخت میشود.
وی از اتخاذ تمهیدات ویژه برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا از سوی این اداره کل خبرداد و اظهار داشت: عمده داروهایی که نیاز به تمدید و تایید دارد به صورت خودکار برای بیماران تمدید و شهروندان میتوانند برای تهیه دارو فقط به داروخانه مراجعه کنند و نیاز به مراجعه به این اداره کل برای تایید دارو ندارند.
دریجانی اضافه کرد: هر بیمار بستری مبتلا به کرونا در بیمارستانها بین هشت تا ۹ میلیون تومان هزینه در بردارد که این میزان بیمه ۹۰ درصد آن را پرداخت میکند.
مدیرکل بیمه سلامت استان یزد در خصوص طرح نسخه الکترونیکی و حذف دفترچه افزود: همه اکنون در ۹ شهرستان استان یزد این طرح اجرا شده که در مرکز استان هم مقدمات اجرای آن فراهم شده و در سالجاری اجرا می شود.
وی اظهار داشت: در طرح نسخه نویسی الکترونیکی، نیازی به ارائه دفترچه سلامت در مراجعه به مطب پزشکان نیست و بیمار فقط با اعلام کد ملی خود ویزیت شده و اقلام دارویی هم در سامانه تمام داروخانههای کشور ثبت میشود.
مدیرکل بیمه سلامت یزد تصریح کرد: با اجرایی شدن طرح الکترونیکی نسخه و حذف دفترچههای کاغذی ،انتقال سوابق بیمار به داروخانهها و سایر مراکز درمانی به راحتی قابل انجام است و شفافیت در هزینههای سلامت، کاهش ضریب خطا ناشی از نسخ بد خط، هدفمند شدن تجویز و مصرف دارو و منطقی شدن هزینههای بیماران از مزایای این طرح است.
دریجانی از اجرای طرح رسیدگی الکترونیک به اسناد بخش بستری بیمارستانهای دولتی در استان در سال گذشته خبرداد و گفت: در نظر داریم این طرح را در بیمارستانهای خصوصی و خیریه استان هم در سالجاری اجرا کنیم.
وی خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح، در تبادل کاغذ و وقت صرفه جویی خواهد شد و پالایش اسناد و مدارک به صورت الکترونیک در بیمارستان انجام و سپس مدارک برای بیمه سلامت ارسال می شود.
وی در ادامه از مردم استان خواست برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا حتما از ماسک و دستکش همچنان استفاده کنند تا به این بیماری مبتلا نشوند.
استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و مجموع بیمه شدگان سلامت استان ۳۵۸ هزار نفر اعلام شده است.