دکتر محمود حسین پور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: واحدهای صنفی تعطیل شده شامل سه مورد سوپرمارکت، دو مورد میوه فروشی، یک کارگاه نان فانتزی، یک مورد هایپرمارکت، یک خواربارفروشی، یک مرغ فروشی، یک تعمیرگاه خودرو، یک اگزوزسازی و یک رادیاتور سازی است.
وی خاطرنشان کرد: از پنجم اردیبهشت ماه و با تشدید نظارت بر واحدهای صنفی، یک هزار و ۶۸۸ مورد بازرسی توسط ۱۱۲ تیم نظارتی از واحدهای صنفی هرمزگان انجام شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد: در مدت ۴۸ ساعت گذشته ۴۶۲ مورد اخطار برای واحدهای صنفی متخلف در استان صادر شده است.
دکتر حسین پور با تاکید بر اینکه هر شهروند می تواند یک ناظر باشد، گفت: از شهروندان خواستاریم تا مراتب تخلف اصناف را با تماس با سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند تا در اولین فرصت بازرسان بهداشتی در محل حاضر و با متخلفان برخورد شود.
کرونا ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه های انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است.
پزشکان توصیه می کنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و حضور نیافتن در مراکز عمومی، مردم به هنگام عطسه جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
ویروس کرونا اواسط دی ماه (دسامبر ۲۰۱۹ ) در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده میشد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت آن کشور در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ ( نهم دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را اعلام کرد و شناسایی نخستین مورد آن در ایران ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۸ در قم رسانه ای شد.