عبدالحسین علیاکبری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرحهای ارتقای ایمنی شامل عابران پیاده، راکبان موتورسیکلت، وانتبارها، ادوات کشاورزی و همچنین آموزش دانش آموزان مدارس حاشیه راهها و ایمن سازی فیزیکی آنان و سرنشینان خودرو است.
وی با بیان اینکه طرح ارتقای ایمنی عابران پیاده، راکبان موتورسیکلت و ادوات کشاورزی و وانت بارها در ۳۰ روستا درسطح استان اجراشد، اظهار داشت: ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در این طرحها شرکت کردند.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جادهای استان زنجان گفت: این طرحها برابر ضوابط تدوینشده از سوی دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور و با توجه به اهمیت ارتقای ایمنی تردد کاربران آسیبپذیر جادهای و همچنین ایمنی تردد وسایل نقلیه خاصی همچون وانتبارها و به منظور پیشگیری از تلفات و مصدومیت اجرا میشود.
علیاکبری یادآوری کرد: در ۳۵ مدرسه از مدارس حاشیه جادههای استان زنجان نیز برنامههای آموزشی طرحهای ارتقای ایمنی اجرا شد که بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ دانش آموزان در آن حضور داشتند.
وی ادامه داد: در ۱۳ مدرسه ایمنسازیهای فیزیکی از قبیل خط کشی مقابل مدرسه، نصب تابلوهای ترکیبی، آشکارسازی انجام شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان زنجان تاکید کرد: اجرای طرحهای آموزشی کمک قابل توجه و موثری به اصلاح فرهنگ ترافیکی مردم و کاربران جادهها میکند.
علی اکبری خاطرنشان کرد: بخشی از اهداف این طرح آشکارسازی وسایل نقلیه ازجمله موتور، وانتبار، ادوات کشاورزی و وسایل نقلیه سنگین باری است که سال گذشته ۶ هزار مورد درسطح جاده های استان زنجان اجرا شده است.
به گزارش ایرنا، ۳۷ دستگاه نظارت تصویری و ۵۸ دستگاه تردد شمار در مسیرهای ارتباطی استان زنجان فعال است.
علاوه بر این ۲۰ دوربین ثبت تخلف در آزادراه های زنجان - قزوین و زنجان - تبریز وجود دارد که در ۲۴ ساعت شبانه روز تخلفات رانندگی را ثبت می کنند.