تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش گفت: ۳۵ هزار دانش‌آموز دوره متوسطه مناطق عشایری و روستایی انگیزه زیادی برای درس خواندن دارند و مشکلی در آموزش مجازی و حتی حضوری آنان نداریم.

محمدرضا سیفی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا افزود: این دانش‌آموزان به صورت خودخوان آموزش ها را فرامی گیرند و خودشان با انگیزه بالا اقدام به درس خواندن می کنند.

وی اظهار داشت: اینکه دانش‌آموزان دوره متوسطه هیچ مشکلی برای دریافت آموزش ها ندارند موضوع بسیار مهمی است؛ چون دیگر نیازی به ارائه روش های مختلف آموزشی برای این دانش‌آموزان نیست، اما برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی مشکلاتی وجود دارد چون مجبورند والدین در کنارشان باشد.

مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: کار آموزش به دانش‌آموزان دوره متوسطه خیلی سخت نیست، اما برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی باید از روش های مختلفی استفاده شود حتی در برخی مواقع معلمان به صورت حضوری، اما با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به دانش‌آموزان آموزش می‌دهند.

سیفی ادامه داد: با توجه به این که دانش‌آموزان دوره متوسطه خودشان تکالیفشان را انجام می‌دهند از همه ظرفیت های آموزشی برای این دانش‌آموزان استفاده می‌شود و اکنون هیچ مشکلی برای ارائه آموزش‌ها وجود ندارد.

وی افزود: برای ارائه آموزش به دانش‌آموزان مناطق عشایری و روستایی تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم تا هیچ دانش‌آموزی از تحصیل بازنماند.

مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش همچنین گفت: برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی از روش هایی همچون حضور راهبران آموزشی، تماس تلفنی با دانش‌آموزان و حضور برخی از معلمان در مناطق عشایری و روستایی استفاده می شود. حتی در برخی از مواقع بسته های آموزشی برای این دانش‌آموزان ارسال می‌شود.

سیفی تاکید کرد: اما دانش‌آموزان دوره متوسطه به راحتی از فرصت آموزش استفاده می کنند و هیچ مشکلی برای دریافت آموزش‌ها ندارند.

مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: در حال حاضر که بخاطر شیوع کرونا آموزش دانش‌آموزان، الکترونیکی شده است هیچ یک از دانش‌آموزان مناطق عشایری و روستایی از آموزش محروم نیستند.
سیفی افزود: در مجموع ۱۸۵ هزار دانش‌آموز عشایری در کشور وجود دارد که ۱۵۰ هزار نفر از آنها در دوره ابتدایی تحصیل می‌کنند و تلاش می‌شود افرادی که به شبکه آموزش یا اینترنت دسترسی ندارند برای آموزش آنها از شیوه‌های دیگر استفاده کنیم.

وی اظهار داشت: براساس برنامه ریزی انجام شده برای دانش‌آموزانی که در مناطق عشایری و روستایی فاقد اینترنت و تلویزیون باشند،‌ به ۲۳ اداره آموزش و پرورش عشایری کشور دستورالعمل ارسال شده است که شرایط تداوم آموزش دانش‌آموزان را فراهم کنند و تاکید شده است که هیچ  دانش‌آموزی نباید از دسترسی به آموزش محروم باشند.
به گفته وی، اکنون ۱۸۵ هزار دانش‌آموز در ۶۱۳۲ مدرسه تحت پوشش این اداره‌کل است که از این تعداد مدرسه، ۱۶۹۸ مدرسه سیار و نیمه سیار است، یعنی کلاس درس دانش‌آموزان در چادر و کانکس برگزار می‌شود.