دکتر عبدالرسول خدمتی روز چهارشنبه در اینباره اظهارداشت: با آغاز ماه مبارک رمضان و طرح تشدید سلامت رمضان، طی بازدیدهایی که از ۲ انبار موادغذایی در سطح شهر صورت گرفت این مقدار کالباس و سوسیس تاریخ مصرف گذشته جمعآوری و معدوم سازی شد.
وی افزود: شهروندان حتما در هنگام تهیه موادغذایی به تاریخ مصرف محصول توجه داشته باشند زیرا مصرف موادغذایی غیربهداشتی و فاقد تاریخ مصرف احتمال مسمومیتهای غذایی و به خطر افتادن سلامت افراد را به همراه دارد.
رییس شبکه بهداشت چابهار تصریح کرد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی و غذایی را با سامانه ۱۹۰ بهداشت محیط اطلاع رسانی کنند.