کرمانشاه- ایرنا- مسوول امور بیمارستانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ذخیره کافی داروهای موردنیاز بیماران مرتبط با کرونا در استان وجود دارد.

دکتر وریا رحیمی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران بهترین سیاست برای مقابله با یک بحران را آمادگی قبل از وقوع بحران دانست و اظهارداشت: با شیوع ویروس کرونا در چین، احتمال ورود آن را به دیگر کشورها از جمله ایران پیش‌بینی می‌کردیم.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه چند روز قبل از اینکه موارد مثبتی از کرونا در کشور گزارش شود ضمن مشاوره با پزشکان متخصص بیماری‌های عفونی در حوزه تامین داروهای بیمارستانی، فهرستی از داروهای حمایتی موردنیاز این بیماری را تهیه کرد.

مسؤول امور بیمارستانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: خوشبختانه توانستیم با برآوردی تقریبی تعدادی از داروهای موردنیاز این بیماری را از طریق شرکت‌های پخش دارویی در سطح استان برای بیمارستان‌ها تهیه کنیم.

رحیمی با بیان اینکه داروی بیماران کرونایی به اندازه کافی در استان وجود دارد، اضافه کرد: این داروها بلافاصله پس از وقوع بحران در انبارهای بیمارستان و معاونت دانشگاه موجود بود و خوشبختانه هم‌اکنون ذخیره کافی برای داروهای مورد نیاز بیمارستان مرتبط با این ویروس در استان وجود دارد.

وی ادامه داد: الحمدالله در طول این مدت که با بحران مواجهه بودیم کمبود خاصی در مورد داروهای مورد نیاز بیماران نداشتیم، امیدواریم مردم با رعایت نکات بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی کمک کنند تا پایان بیماری را پشت‌سر بگذاریم و دوباره با پیک بیماری مواجه نشویم.

مسؤول امور بیمارستانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: طبق براوردهای صورت گرفته در ماه‌های آتی نیز مشکل خاصی در زمینه دارو و مواد ضدعفونی کننده در سطح استان‌ها نخواهیم داشت.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: تاکنون ۹۹ هزار و ۹۷۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۶۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به ۶ هزار و ۳۴۰ نفر رسید.

کیانوش جهانپور روز سه شنبه درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از آن بیان کرد: از دیروز تا امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی هزار و ۳۲۳ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۹۹ هزار و ۹۷۰ نفر رسید.