با اعلام فدراسیون وزنهبرداری تمرینات ملیپوشان این رشته در شهرهایی که وضعیت سفید دارند، با رعایت نکات بهداشتی و فاصله اجتماعی برگزار میشود اما تمرینات ملی پوشان برخی از استانها که هنوز در شرایط قرمز قرار دارند، تعطیل و ورزشکاران مجبورند در خانه به تمرینات سبک بپردازند. یکی از این ملیپوشان «محسن دادرس» وزنهبردار دسته به اضافه ۱۰۹ کیلوگرم است.
وی در گفتوگو با ایرنا به بیان داستان زندگی و ورودش به وزنهبرداری پرداخت و عنوان کرد: با خداحافظی بهداد سلیمی و سعید علیحسینی بار سخت این دسته روی دوش علی داودی و من قرار دارد و تلاشم این است که بهترین عملکرد را داشته باشم.
متن کامل این گفتوگو در زیر آمده است؛
دیر وارد وزنهبرداری شدم
حدود ۱۰ سال است که در رشته وزنهبرداری فعالیت دارم و اکنون در آستانه ۲۶ سالگی قرار گرفتم. دیر به این رشته گام گذاشتم. در ردههای سنی نوجوانان و جوانان در مسابقات بینالمللی شرکت کردم و عناوینی مختلف کسب کردم اما نخستین تجربه جهانی من به سال ۲۰۱۹ و مسابقات جهانی تایلند برمی گردد؛ تجربهای که موفق نبود. در دسته فوق سنگین انتظار از وزنهبرداران ایرانی زیاد است زیرا در دو دهه گذشته در این دسته عناوین زیادی به دست آمده و در برههای از زمان ایران رکورددار به شمار میرفت.
افتخارآفرینی حسین رضازاده، بهداد سلیمی، سجاد انوشیروانی، سعید علی حسینی و بهادر مولایی بار مسوولیت را برای ما در این دسته زیاد کرده است.
برخواه رکوردهای پیشینم را لحاظ کرد
یکی از پرحرف و حدیث ترین اعزامهای من به تایلند در سال ۲۰۱۹ بود. من پیش از اعزام به مدت چهار ماه در اردوی تیم ملی بودم که ۲ ماه آن نیز رکوردهای فوقالعادهای داشتم اما چون مصدوم شدم و لگنم دررفت دچار یک افت محسوس شده و از تمرینات دور ماندم. در زمان انتخابی سعید علیحسینی از اردو رفت و تنها من و علی داودی ماندیم. محمدحسین برخواه سرمربی تیم ملی با توجه به رکوردهای قبلی نام من را برای مسابقات جهانی تایلند رد کرد. من پیش از مصدومیت در حرکت دوضرب وزنه ۲۴۵ کیلوگرم را مهار کردم.
در تایلند نمیدانم چه اتفاقی رخ داد که نتوانستم عملکرد مناسبی داشته باشم. متأسفانه تجربه اولم بود و شاید به خاطر مسائل روحی و روانی اوت کردم.
تالاخادزه نشان داد که با تلاش میشود به رکورد رسید
در مسابقات قهرمانی جهان که در کشور تایلند برگزار شد، در دسته من بزرگانی مانند لاشا تالاخادزه وزنهبردار گرجستانی حضور داشتند. این غول گرجستانی در آن روز تمام رکوردهای دنیا را جابجا کرد و توانست مدال طلا کسب کند. من در سالن هنرنمایی او را نظارهگر بودم و به این باور رسیدم که میشود با تلاش و ممارست به قله افتخار رسید.
انوشیروانی از جنس وزنهبرداری است
چند سالی است که وزنهبرداری استان اردبیل دچار افت و رکود شده است استانی که قهرمانان نامداری مانند حسین رضازاده، سجاد انوشیروانی و سعید علی حسینی به کشور معرفی کرده است. امیدوارم با حضور انوشیروانی در راس اداره کل ورزش استان، شاهد تحول دوباره در وزنهبرداری اردبیل باشیم زیرا نایبقهرمان المپیک ۲۰۱۲ لندن از جنس وزنهبرداری است.
وضعیت اردبیل قرمز است
کرونا و گسترش آن در ایران موجب تعطیلی ورزش شد. فدراسیون دستورالعملی برای تمرینات ارائه کرده اما شرایط استان اردبیل قرمز است و فعلا امکان تمرین وجود ندارد بیشتر تمرینات سبک بدنسازی را انجام میدهم تا بدنم را در سطحی از آمادگی قرار دهم.
باید آینده موفقی را متصور شوم
برای موفقیت باید هدف را از پیش تعیین کنیم. خداوند یک استعداد به ما داده و راه پیش روی من قرار دارد باید از این موقعیت استفاده کنم. البته موفقیتهایی که تاکنون کسب کردم، بهتنهایی نبود بلکه حاصل همکاری خانواده، دوستان و مربیانم است. باید تشکر کنم از دوستانی که با حرف و عمل خود به من روحیه دادند. همچنین از فدراسیون وزنهبرداری به خاطر حمایتهایش تشکر میکنم.