به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، مصطفی نعمتی اظهار داشت: با توجه به شرایط پیش آمده، مدیریت دانشگاه ایلام تلاش کرد این تهدید را به یک فرصت تبدیل کند و با اهتمامی که صورت گرفت هیچ کدام از برنامه های دانشگاه متوقف نشد.
وی افزود: آموزش مجازی در دانشگاه راه اندازی و هم اکنون تمام دروس نظری با این روش تدریس می شوند همچنین همه جلسات و از جمله جلسات شورای آموزشی و برنامه های دهه سرآمدی آموزش بصورت برخط برگزار می شود.
نعمتی یادآور شد: این موضوع یک تجربه جدید است که نه تنها مختص ایران نیست بلکه جهانی است و ما باید با مدیریت زمان حداکثر استفاده را از این تجربه جدید را برده و اهداف مورد نظر را محقق کنیم.
وی اضافه کرد: بازگشایی دانشگاه منوط به تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا است و از دانشجویان تقاضا می شود اطلاعیههای منتشر شده معاونت آموزشی را به دقت مطالعه کنند تا در روند ایجاد امور و برنامهها مشکلی به وجود نیاید.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام تاکید کرد: ما به دغدغه ها و سئوالات دانشجویان واقفیم اما در تلاشیم در کیفیت ارائه دروس خللی ایجاد نشود، به همین سبب علاوه بر اینکه مسائل، نقطهنظرات، سئوالات و مشکلات مطرح شده را به خوبی پیگیری میکنیم، تمام حوزهها هم باید درخواستهای وصول شده و مسائل مطرح شده را بررسی و پاسخگو باشند.
نعمتی در خصوص روند برگزاری امتحانات پایان ترم نیز گفت: کلاسهای تئوری آموزشی دانشگاه ایلام تا یازدهم تیر ادامه دارد، اما دروس عملی و کارگاهی تا شهریورماه ارائه می شود.
وی با بیان اینکه تاریخ امتحانات ۲۱ تیر ماه مشخص شه است، گفت: اینکه امتحانات بصورت حضوری یا غیرحضوری برگزار شود، تابع شرایط آن موقع و تصمیمات ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا است.
نعمتی افزود: اساتید باید در طول ترم ضمن ارائه تکلیف، ارزیابیهای خاص خود را نیز داشته باشند و بخشی از نمرات پایان ترم به این صورت تعیین شود.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، اضافه کرد: نیم سال تحصیلی دوم ۹۹-۹۸ تا پایان شهریور ماه تمدید میشود تا با بهبود شرایط بتوانیم در این زمینه خدمات آموزش ارائه کنیم و از جمله موضوع ارائه دروس عملی در این بازه زمانی حل خواهد شد.
نعمتی، اظهار داشت: آموزش الکترونیک در دانشگاه بعد از پایان پدیده کرونا هم ادامه خواهد یافت، چرا که دارای مزایای خاصی است و اگر زمان را به درستی مدیریت کنیم، مزایای آموزش مجازی از آموزش حضوری بدلیل نامحدود بودن ارائه کلاس های درسی بیشتر است و از صبح تا شب امکان ارائه برای اساتید و دانشجویان وجود دارد.
معاون آموزش و تحصیلات دانشگاه با بیان اینکه پاسخگویی یکی از رسالت های اصلی دانشگاه ایلام است، تاکید کرد: اداره کل آموزشی، تحصیلات تکمیلی، دفتر استعدادهای درخشان و معاونین آموزشی و آموزش دانشکده ها با وجود مشکلات مرتبط با پدیده کرونا برای حل مسائل و مشکلات دانشجویان آمادگی کامل دارند و پاسخگو هستند.
دانشگاه ایلام با ۶ هزار دانشجو در مقاطع کاردانی تا دکترا و ۲۰۰ عضو هیات علمی، ۳۲ گروه آموزشی دارد و در سال ۱۳۷۰ در سفر مقام معظم رهبری به استان ایلام از دانشکده زیر مجموعه دانشگاه رازی کرمانشاه به دانشگاه ارتقا یافته است.
استان ایلام در مجموع ۳۶ دانشگاه و موسسه آموزش عالی دارد که ۲۶ هزار دانشجو در این مراکز دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند.