تبریز-ایرنا- نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و امام جمعه تبریز با اشاره به ماموریت‌های سخت و مهم جمعیت هلال‌احمر در بحران‌های مختلف، گفت: تجهیزات این جمعیت در استان باید با اختصاص اعتبارات کافی به روزرسانی شود.

حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی آل هاشم روز پنجشنبه در آستانه روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر در جمع مسوولان جمعیت هلال احمر استان با تاکید بر حفظ آمادگی این مجموعه برای مقابله با انواع حوادث و بحران ها، اضافه کرد: حوادث اخیر به خصوص بحران ویروس کرونا نشان داد که هلال احمر باید برای مقابله با انواع بحران ها آمادگی لازم را داشته و از امکانات و تجهیزات مناسبی برخوردار باشد.

وی افزود: برای به ‌روزرسانی تجهیزات هلال احمر  باید اعتبارات لازم در اختیار هلال احمر قرار گیرد، چرا که بخشی از سرمایه های هلال احمر در عملیات ها  و حوادث گوناگون هزینه و مستهلک می شود که باید نسبت به جایگزینی آنها اقدام فوری شود.

آل هاشم ابراز امیدواری کرد با انتصاب دکتر همتی به عنوان رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، شاهد دوران پویایی، موفقیت و شکوفایی بیشتر در این نهاد مقدس باشیم.

وی با بیان اینکه هلال احمر در بحران کرونا با بسیج تمامی امکانات خود خدمات ارزشمندی انجام داد، به تمامی نیروهای جمعیت هلال احمر بعد از ماه ها تلاش در راستای مبارزه با ویروس کرونا خدا قوت گفت.

آل هاشم تفاوت اصلی کار در جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با صلیب سرخ را در خلوص نیت الهی دانست که در میان نیروهای هلال احمر جمهوری اسلامی ایران خلوص نیت و ایثار موج می زند و این مهمترین تفاوت جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با صلیب سرخ سایر کشورهاست.

وی گفت: تفاوت دیگری که در میان امدادرسانی های هلال احمر مملکت ما با  صلیب سرخ وجود دارد این است که وقتی شخصی در کشور ما به  آسیب دیدگان از حوادث کمک می‌کند در واقع از آن چیزی کمک می‌کند که خودش استفاده می‌کند و خودش به آن نیازمند است اما در کشورهای دیگر دنیا چنین نیست و در حقیقت امدادگر مسلمان ایرانی به نوعی کمک به دیگران را بر نیاز خویش مقدم می شمارد.

امام جمعه تبریز خدمت رسانی به خلق خدا یکی از بهترین نعمت ها برشمرد که خداوند متعال به انسانها عنایت کرد و باید قدر این نعمت الهی را دانست.

آل هاشم هدف جمعیت هلال احمر را کاهش رنج و درد و تسکین آلام دردمندان دانست و افزود: تلاش امدادگران بر این است که درد دردمندان را کاهش دهند و همچنان که پیامبر، ما را به مواسات و کمک به دیگران سفارش می کند و باید از پیامبر اسلام، نحوه و روش دستگیری از دردمندان را بیاموزیم که در این راستا مسئولان هلال احمر باید در راستای اهداف این جمعیت فضای مهربانانه را در مجموعه نهادینه کنند.

وی با اشاره به همزمانی روز جهانی هلال احمر و صلیب سرخ با ماه مبارک رمضان، یادآور شد: در این ماه نیز خدمات و اقدامات هلال احمر رنگ و بوی خاصی به خود گرفته و نیروهای هلال احمر با مشارکت در طرح های مختلف و کمک به نیازمندان به خصوص خانواده های متاثر از کرونا، اقدامات ارزشمندی را انجام می دهند.

به گزارش ایرنا، در آغاز این دیدار هادی موسوی سرپرست جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی گزارشی از عملکرد بخش های مختلف جمعیت هلال احمر در سال گذشته و بحران اخیر کرونا را ارایه کرد.

(هشتم مه) به‌عنوان روز جهانی صلیب سرخ و هلال‌احمر نام‌گذاری شده است.

صلیب سرخ جهانی سازمانی بی‌طرف است که هم اکنون تحت عنوان فدراسیون صلیب سرخ جهانی و هلال احمر  فعالیت می‌کند.

این فدراسیون سال ۱۹۱۹ پس از پایان جنگ جهانی اول در شهر پاریس تحت عنوان لیگ جمعیت‌های صلیب سرخ تاسیس شد.

این جمعیت در اکتبر سال ۱۹۸۳ به لیگ جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر و سپس در نوامبر ۱۹۹۱ به فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر تغییر نام داد.