همدان- ایرنا- فرماندار تویسرکان گفت: تولیدات بومی این شهرستان در حوزه‌های مختلف هنرهای دستی، محصولات کشاورزی و سوقات خاص برای افزایش بازار فروش نیازمند دریافت نشان ویژه تجاری و برندسازی است.

سید رسول حسینی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شهرستان تویسرکان از ظرفیت و مزیت های ویژه ای در تولیدات داخلی مانند گردو، صنایع مبل و منبت، سیر، برخی محصولات باغی مانند آلو، سماق و مواردی از این دست برخوردار است که برخی از آنها آنگونه که باید معرفی نشده اند.

وی بیان کرد: در شرایطی که تبلیغات جذاب و اثر بخش می تواند بازار فروش گسترده تری برای محصولات تولیدی ایجاد کند، شهرستان تویسرکان می تواند با تمرکز و تلاش بیشتر در بخش تبلیغات، بازارهای فروش خود را گسترش دهد.

حسینی تاکید کرد: تداوم تبلیغات جذاب و اثر گذار در بازار فروش در گروی انسجام صنفی و تعاونی و حضور پررنگ تر بخش خصوصی از طریق راهکارهایی مانند اتاق بازرگانی در بازارهای استانی، ملی و بین المللی است.

وی با اشاره به اینکه برند سازی، تبلیغات و بازار یابی تخصصی باید به بخشی از فرآیند کاری فعالان حوزه تولید و اقتصاد تویسرکان تبدیل شود خاطر نشان کرد: شهرستان تویسرکان به تنهایی بیش از ۲۳ درصد تولیدات صنایع دستی استان همدان را به خود اختصاص داده است.

فرماندار تویسرکان اضافه کرد: این شهرستان همچنین از شش هزار و ۱۰۰ هکتار باغ های گردوی مرغوب با کیفیتی در مقیاس جهانی برخوردار است و عنوان شهر ملی منبت گلریز کشور را به خود اختصاص داده است.

وی شهرستان تویسرکان را صاحب نشان جغرافیایی مبل و منبت کشور عنوان کرد و افزود: این شهرستان از بیش از چهار هزار و ۷۰۰ کارگاه تولید صنایع مبل و منبت و نزدیک به هشت هزار شاغل در این بخش برخوردار است.

فرماندار تویسرکان عنوان کرد: حرکت به سمت ایجاد صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات باغی مانند گردو می تواند تحولی چشمگیر در افزایش ارزش افزوده و چرخه مالی تولیدات داخلی تویسرکان ایجاد کند.

تویسرکان یکی از شهرستان های استان همدان واقع در دامنه جنوبی کوه الوند است که ۹۰ کیلومتر تا مرکز استان فاصله دارد.