جستجو به دنبال دارو برای مقابله با ویروس جدید کرونا در جهان ادامه دارد. یک گروه پژوهشی از ایالت "نیدرزاکسن" آلمان از تست ۶۰۰۰ پادتن بر روی سلولهای انسانی و پیشرفت چشمگیر در مسیر دستیابی به دارو برای درمان میگوید.
به گزارش وبگاه دوپچه وله آلمان، لوکا سیسین- سن، ویروسشناس مرکز "هلمهولتس" در حوزه تحقیقات عفونی در شهر براونشویگ، در گفتوگو با یک روزنامه محلی، از "پیشرفتی شگرف" سخن گفت و اظهار داشت: «ما در مسیر درست تهیه دارو بر ضد کوید ۱۹ حرکت میکنیم».
این پژوهشگر و تیم او شش هزار پادتن انسانی ساخته شده را تجزیه و تحلیل کردهاند و در میان آنها،۷۵۰ پادتن که توانایی اتصال(چسبیدن) به ویروس را دارند، استخراج کردهاند؛ برقراری اتصال، پیششرط مبارزه موفقیتآمیز با عامل بیماریزاست. اکنون پژوهشگران در مرحله سنجش تأثیر پادتنها با کشت سلولی هستند.
پژوهشگران این تیم میگویند، هدف از این تحقیقات، دستیابی به دارو و نه واکسن، برای درمان بیماران بدحال مبتلا به کروناست.
پروفسور اشتفان دوبل از دانشگاه براونشویگ با اشاره به روش "ایمنسازی غیرفعال (پاسیو) " که این تحقیقات بر آن استوار است، میگوید: «[در این روش] تأثیر بلافاصله خودش را نشان میدهد، به این ترتیب که پادتنها پتانسیل ویروس را از او میگیرند.»
پژوهشگران شرکتکننده در این پروژه میگویند، جستجو به دنبال مناسبترین پادتنها برای دارویی که قرار است ساخته شود تا میانه ماه ژوئن ( تیر ) ادامه خواهد داشت. پس از یافتن این پادتن، پژوهشگران قصد دارند تأثیر حاصل پژوهشهایشان را روی قلب و کلیه بررسی کنند و زمینه برا برای آزمایشهای بالینی فراهم کنند.
توماس شیرمان از شرکت بیوتکنیک "یوماب" که در این پروژه سهیم است، از هدف و امیدواری این تیم برای درمان نخستین بیماران مبتلا به کرونا در پاییز امسال سخن میگوید.
بیورن توملر، وزیر علوم ایالت نیدرزاکسن آلمان با قدردانی از تحقیقات این تیم گفته است که از موفقیت به دست آمده این مؤسسه تحقیقاتی در این ایالت بسیار خوشحال است. تحقیقاتی که به گفته او نوید نتایج درمانی بهتر در راه مبارزه با کوید ۱۹ میدهند.