قم - ایرنا - در آستانه شب میلاد امام حسن مجتبی(ع) ۱۴ هزار پُرس غذای گرم توسط نمایندگی آستان قدس رضوی در قم طبخ و به همراه متبرکات حرم رضوی در ۲۸ محله شهر قم پیش از افطار توزیع شد. / عکاس: عباس منجمی گیلانی
۱۴ هزار پرس غذای گرم در ساختمان موسسه علمی - فرهنگی دارالحدیث توسط خادمیاران رضوی طبخ و بستهبندی شد و سپس خادمیاران رضوی مقابل حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) خواهر گرامی امام رضا(ع) در خیابان عمار یاسر به منظور عرض ارادت و تبریک میلاد امام حسن(ع) به این بانوی کریمه اهل بیت(ع) حضور یافتند و بعد از آن توسط ۲۸ دستگاه خودروی وَن این غذاها در ۲۸ محله بین شهروندان توزیع شد.
همچنین بستهبندی متبرکات حرم رضوی توسط تعدادی از بانوان خادمیار حرم رضوی در محل امامزاده سیدعلی(ع) قم انجام شد.
امام حسن مجتبی(ع) دومین امام شیعیان، نخستین فرزند امام علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) و اولین نوه پیامبر بزرگوار اسلام(ص) است؛ ایشان در ۱۵ رمضان سال سوم هجری قمری در مدینه منوره متولد شد و سالروز تولد امام حسن(ع) به نام «روز اِکرام» نامگذاری شده است؛ امام حسن(ع) در ۲۸ صفر سال ۵۰ هجری قمری به شهادت رسید و پیکر مطهر ایشان در قبرستان بقیع مدینه منوره به خاک سپرده شد.