روحاله نوریان روز شنبه در دیدار با شهردار و اعضای شورای شهر چوار افزود: با راهاندازی واحد الفین و سولفورزدایی پتروشیمی ایلام و ارسال گاز مایع خام به عنوان خوراک به مجتمع، ارسال آن به مشعل و یا حمل توسط کامیون کاهش یافته که به تبع آسیبهای زیست محیطی نیز کمتر میشود.
وی افزود: همچنین با راهاندازی واحد فوق، ۲ محصول دیگر پالایشگاه همچون میعانات گازی و اتان نیز بعنوان خوراک،تحویل پتروشیمی میشود.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام تاکید کرد: این شرکت در راستای ایفای نقش مسوولیتهای اجتماعی پروژههایی را به وزارتخانه پیشنهاد کرده است که در صورت تصویب و اختصاص بودجه، در شهر چوار و روستاهای اطراف تاسیسات پالایشگاه، هزینه خواهد شد.
جهانگیر چراغی شهردار چوار نیز در این دیدار با اشاره به اینکه پالایشگاه گاز ایلام یکی از صنایع بزرگ فعال در استان است که میتواند دروازه ای به سوی توسعه پایدار باشد، گفت: ایجاد صنایع بزرگ همچون پالایشگاه و پتروشیمی میتوانند تاثیر بسزایی در جنبههای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در منطقه داشته باشند.
همچنینسجاد بیگ محمدی رییس شورای شهر چوار نیز یادآور شد: از آنجا که پالایشگاه گاز ایلام در منطقه چوار قرار دارد انتظار میرود در راستای مسوولیتهای اجتماعی در زمینههای مختلف شهرداری منطقه را یاری کند.
پالایشگاه گاز ایلام یکی از اصلیترین منابع تامین کننده گاز در منطقه غرب کشور است.
منطقه غرب کشور از نقاط حساس شرکت ملی گاز ایران است و استمرار تولید پالایشگاه گاز ایلام به عنوان تنها پالایشگاه تولید کننده گاز در غرب کشور دارای اهمیت زیادی است.
شرکت پالایش گاز ایلام به منظور تامین گاز مصرفی استان ایلام و استانهای غربی کشور و همچنین تامین خوراک پتروشیمی ایلام و تقویت فشار گاز غرب کشور در ۲۵ کیلومتری شمال غرب شهرستان ایلام و ۱۲ کیلومتری غرب بخش چوار به دست متخصصان جوان ایرانی راهاندازی شده است.
ظرفیت اسمی پالایشگاه گاز ایلام ۶.۸ میلیون متر مکعب در روز است که خوراک آن از مخزن گازی تنگ بیجار واقع در استان ایلام به فاصله ۴۰ کیلومتری پالایشگاه تامین می شود.
طی ۱۲ سال گذشته از زمان راه اندازی پالایشگاه ایلام تاکنون بطور کلی فروش ال.پی.جی خام نزدیک به ۸۵ هزار تن بوده که ۷۵ هزار تن آن در سه سال اخیر تولید شده است.