به گزارش روز شنبه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مهدی شرفی با حضور در برنامه تلویزیونی پرسشگر با یادآوری اینکه ۸۹۲ میلیون و۲۱۰ هزار فایل در شبکه شاد بارگذاری و تبادل شده است، اظهار داشت: به طور متوسط هر فایل ۲۰ مگابایت است و پیگیر این هستیم که هزینه مصرفی شبکه شاد رایگان شود و در ستاد ملی مقابله کرونا نیز مطرح شده و از طریق مراجع ذیربط در حال بررسی و پیگیری است.
وی افزود: ضعف بزرگ آموزش تلویزیونی نبود امکان تعامل دوطرفه بود و در همین راستا شبکه شاد ایجاد شد که متولیان پهنای باند باید کمک کنند تا فرایند آموزش پیش برود و هزینه خانوادهها هم کمتر شود.
سرپرست مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: معلمان به طور پراکنده آموزشها را در پیامرسانهای خارجی شروع به آموزش کرده بودند و هزینه اینترنت استفاده از پیامرسان خارجی چند برابر بوده است و در حال حاضر مصرف پهنای باند داخلی۳۰ درصد افزایش یافته و قبل از این مردم این کار را در پیامرسانهای دیگر انجام میدادند و چندبرابر هزینه میکردند.
شرفی تصریح کرد: ۷۸ درصد دانشآموزان یعنی۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شبکه عضو شدهاند و اگر یک دستگاه تلفن هوشمند هم در خانه باشد برای چند نفر قابل استفاده است و این پوشش ما را افزایش داده است.
وی با بیان اینکه کانالهای اختصاصی محتوا ایجاد کردهایم، گفت: پنج هزار محتوا بارگذاری شده و معلمان میتوانند آنها را به اشتراک بگذارندو فایلهای بارگذاری شده در داخل کانال فشرده سازی شده است.
وی تاکید کرد: در حال حاضر پوشش شبکه خوب است و۹۸ درصد مدیران مدارس عضو شبکه شاد هستند و خوشبختانه امکانات جدید در حال اضافه شدن است.
سرپرست مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با یادآوری اینکه شاد بسیار زود فراگیر شد و اکنون سیستم کارش را انجام میدهد، اظهارداشت: استفاده از شبکه الزام نبوده است و به هرحال شبکه شاد تنها کانال رسمی آموزش است و اگر جایی امکان استفاده نباشد روشهای دیگر آموزش دنبال میشود؛ اما اگر دسترسی وجود داشته باشد باید این کار را انجام دهند.