محمدحسن مرادی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نزدیک به ۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای راهاندازی این صندوق در نظر گرفته شده است که تسهیلاتی با سود چهار درصد در اختیار پژوهشگران، فناوران و شرکتهای دانشبنیان قرار میدهد.
وی با اشاره به اینکه مجوز این صندوق به تازگی صادر شده است، اظهار داشت: این صندوق هشت سهامدار دارد و بر اساس توافق صورت گرفته سهامداران تا انتهای هفته جاری اعتبارات اولیه این صندوق را واریز میکنند.
مرادی عنوان کرد: در کنار راه اندازی این صندوق، توسعه صادرات و استفاده از ظرفیت شتابدهنده از مهمترین اولویت های پارک علم و فناوری همدان است.
وی اضافه کرد: در بخش شتاب دهندههای تقاضا محور با چند شکرت معتبر کشوری مذاکراتی شده تا تولیدات خود را به همدان انتقال دهند و واحدهای فناور مرتبط با آن در این استان تقویت شوند.
رییس پارک علم و فناوری همدان ادامه داد: این شتاب دهندهها بیشتر در زمینه تولید قطعات خودرو و شویندههای بهداشتی فعالیت دارند.
وی افزود: در بخش صادرات نیز مذاکراتی در خصوص صادرات محصولات شرکتهای دانشبنیان همدان صورت گرفته است.
بر اساس آخرین آمار، ۲۴۴ واحد فناور در استان همدان فعالیت میکنند که ۵۸ واحد آن متعلق به دانشگاه بوعلی سینا و ۱۳ واحد دیگر زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا است.