ساری - ایرنا - نایب رییس اتاق اصناف مازندران گفت که ۹ هزار و ۳۰۰ مشاغل پرخطر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اجازه فعالیت گرفتند و به چرخه فعالیت بازگشته‌اند.

موضوع تقسیم بندی مشاغل به کم خطر و پرخطر از ۲۱ فروردین امسال از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح شد و در همین زمینه مشاغل کم خطر از ۲۳ فروردین فعال شدند.

بر اساس اعلام اتاق اصناف ایران ، فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای به غیر از فروشگاه‌های سوپرمارکتی، بهداشتی و شوینده، پاساژ و مجتمع‌های تجاری و بازارهای مرکزی مسقف، آرایشگاه و سالن‌های زیبایی، آموزشگاه‌ رانندگی، رستوران ، اغذیه‌فروشی‌ ، طباخی و فست‌فود ، گرمابه ، سونا و ماساژ، روزبازارها و نمایشگاه‌ها، مراکز بازی و تفریحی و گیم‌نت، باشگاه‌های ورزشی و بدنسازی، تالار پذیرایی و سالن مراسم، قهوه‌خانه، چایخانه و تریا از مشاغل پرخطر به شمار می روند که اجازه فعالیت نداشتند . 

عباس رمدانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا مشاغل پرخطر بازگشته به چرخه فعالیت را شامل چهار هزار آرایشگاه مردانه و پنج هزار آرایشگاه زنانه و ۳۰۰ واحد گیم نت معرفی کرد.

وی با اشاره به اینکه بنا به تصمیم ستاد ملی کرونا بازگشایی و اجازه فعالیت به مشاغل در اختیار استانداران قرار داده شد ، ادامه داد : آرایشگاههای زنانه و مردانه بر اساس مصوبه اخیر ستاد ملی کرونا به فعالیت بازگشتند و مجوز آغاز فعالیت گیم نت ها هم بتازگی از سوی استاندار مازندران و با مصوبه ستاد مقابله کرونای استان صادر شد.

نایب رییس اتاق اصناف مرکز مازندران گفت : وزارت بهداشت برای هر یک از صنوف پروتکل های بهداشتی ارائه کرده است که تداوم فعالیت هر یک از آنها براساس این پروتکل ها است.

وی توضیح داد : مثلا برای فعالیت آرایشگاهها ، افراد می بایست وسایل شخصی خود را به محل آورده تا کار پیرایش آنها انجام شود و درباره گیم نت ها نیز باید با قرار دادن پوشش های جداسازی بین افراد ، فعالیت کنند . 

رمدانی در خصوص فعالیت دیگر صنوف پرخطر مازندران اضافه کرد : در حال حاضر تصمیم خاص استانی درباره این صنوف اتخاذ نشده است و بمحض تصمیم گیری در این زمینه از طریق اتحادیه ها موارد را به آنها اعلام خواهیم کرد . 

مازندران حدود ۱۶۰ هزار واحد صنفی دارد که ۷۵ درصد آنها از ۲۳ فروردین امسال و با اعلام اجازه فعالیت صنوف کم خطر به چرخه فعالیت بازگشته بودند و پس از آن هم ۳۰۰ پاساژ درسطح استان بازگشایی شد.